Gesturi atractive ale limbajului corpului

Limbajul corpului e o scurtătură a ceea ce oamenii simt. Acesta poate dezvălui dacă o persoană minte, este stresată sau chiar nesigură.
Sănătatea unei relații poate fi determinată și prin examinarea limbajului corpului. De exemplu, oamenii își mișcă picioarele atunci când stau lângă cineva care nu le place. Partenerii dintr-un cuplu care nu se plac foarte mult se vor ține de mână, dar nu își vor atinge picioarele. În timp ce este util să poți analiza limbajul corpului atunci când vrei să îți dai seama de o persoană mincinoasă, o înțelegere rudimentară a limbajului corpului poate fi utilă pentru orice persoană. Mai jos, poți regăsi câteva gesturi atractive ale limbajului corpului. Iată care sunt acestea!

Ce gesturi atractive ale limbajului corpului s-ar putea să faci fără să îți dai seama?


1. Contactul vizual


Se spune că ochii sunt fereastra sufletului tău. Experții în limbajul corpului par să fie de acord.
Contactul vizual este listat ca primul pas al procesului de atracție. Când o femeie se uită în ochii unui bărbat pe care îl consideră atractiv, îl va fixa cu privirea timp de aproximati cinci secunde înainte de a se uita în altă parte. Iar femeia trebuie să facă acest lucru de trei ori în medie, înainte ca bărbatul să își dea seama ce se întâmplă. Odată ce realizează, acest gest poate fi făcut de mai multe ori și poate servi drept începutul flirtului.

2. Expunerea gâtului


Specialiștii au dezvăluit că femeile care doresc să atragă un bărbat își vor expune adesea gâtul. Cum? Își vor da părul pe spate și vor arăta acea parte a gâtului. De ce? Pentru că vor ca bărbații să le miroasă într-un fel hormonii.
Este un proces chimic. În plus față de datul părului pe spate, femeile își expun gâtul prin înclinarea capului atunci când ascultă persoana de care sunt atrase. Acesta este unul dintre primele lucruri pe care le va face o femeie când vrea să atragă un bărbat. Cu cât sunt mai confortabili doi parteneri unul în prezența altuia, cu atât mai mult va fi înclinat capul și gâtul expus. Dacă există vreun disconfort, gâtul va sta drept și gâtul va fi expus mult mai puțin.

3. Urmarea buricului


Atunci când vine vorba de relații, mulți oameni te vor sfătui să îți asculți inima. Alții ar putea contrazice acest sfat și îți vor spune să te iei după creier. După cum s-a dovedit, probabil că ar fi mai bine dacă ți-ai urma buricul.
Da, ai citit corect. Buricul tău este fix în fața persoanei pe care o placi sau admiri. Chiar dacă ai capul întors spre altcineva sau altceva, buricul tău arată probabil direcția pasiunii tale. Sună prostesc, dar e ceva ce oamenii fac în mod natural. 

4. Câteva zâmbete trecătoare


Nu va funcționa niciodată să îi spui unei femei să zâmbească. Însă câștigarea zâmbetului unei femei este un joc cu totul diferit. Femeile vor lăsa să scape câteva zâmbete trecătoare atunci când sunt atrase de cineva. Nu este vorba de zâmbete largi, ci despre zâmbete rapide, pe jumătate mai mult. Bărbații nu sunt singurii care apreciază un zâmbet autentic. Femeile și bărbații consideră persoanele cu limbajul corpului evident atractive.
Iar zâmbetul este una dintre căile principale prin care bărbații și femeile își pot demonstra disponibilitatea.

5. Atingeri accidentale


Femeile vor atinge ușor pe braț persoana de care sunt atrase. Acest prim act al atingerii va iniția diferite lucruri. O atingere a mâinii, de exemplu, ar putea duce la un nivel mai ridicat de intimitate decât o atingere ușoară a brațului. Fiecare nouă atingere va fi repetitivă. Acest lucru reprezintă o modalitate de a te asigura că cealaltă persoană nu este deranjată de atingere, dar și un mod prin care îi poți spune persoanei respective că atingerea nu a fost doar o alunecare accidentală a mâinii.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod