Sex. Adu "Fifty Shades of Grey" la tine în dormitor. Cum poţi reuşi?

Protagonistul este Christian Grey, un afacerist cu înclinaţie spre perversiuni sexuale, care seduce o studentă virgină, Anastasia Steele. Imaginile explicite de sex au făcut ca această poveste să fie interzisă în cinematografele din China şi alte tări, deşi scenele sunt "mai blânde" decât în paginile romanului. Acestea însă au şi asigurat succesul peliculei, transformându-l în sursă de inspiraţie pentru mii de cupluri. 

Nu e nevoie sa imiţi fanteziile puse în practică de experimentatul Grey, însă poţi experimenta câteva dintre practicile expuse în film pentru a te bucura de cele mai tari partide de sex!
1 din 7

Domină-ţi partenerul!

Orice fată bună şi-a dorit, măcar o dată, să fie rea. Şi nu degeaba. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile pasionale cu atitudine dominatoare. 

Dacă toată viaţa ai fost una dintre fetele cuminţi, să devii obraznică, chiar şi pentru câteva clipe, poate fi dificil. Dar nu imposibil. Dacă tu şi iubitul tău doriţi să încercaţi ceva nou, atunci jocul cu dominatoarea şi sclavul poate fi experienţa de aveţi nevoie pentru a ieşi din rutină. Ai nevoie de costumaţie sexy, jucării sexuale şi atitudine dominatoare!

Atenţie, însă! Înainte de a începe, trebuie să stabiliţi câteva reguli pentru ca lucrurile să nu vă scape de sub control.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod