Sex. Iubitul nu te mai atrage? 8 jocuri ca să reaprinzi pasiunea

Îţi este dor de nopţile de la începutul relaţiei, când te dezlipeai cu greu de partenerul tău? Dacă faci parte dintr-un cuplu de ceva timp, ştii cât de greu este să menţii aprinsă dorinţa erotică. Şi, în ciuda eforturilor, de multe ori partidele de amor par să se desfăşoare după acelaşi scenariu şi devin plictisitoare. Este nevoie să schimbi nu numai mişcările pentru a reaprinde pasiunea. Iată câteva idei care să te inspire în dormitor.

Nu uita: creierul este cel mai important organ sexual. Astfel că partidele de amor încep la nivelul creierului, spun specialiştii, iar o persoană care se lasă pradă fanteziilor erotice are un apetit sexual mai ridicat.

1. Cupa fanteziilor
Scrie pe foi diferite cinci dintre cele mai arzătoare şi ascunse fantezii erotice, împătureşte-le şi pune-le într-un bol. Roagă-ţi partenerul să facă la fel. Apoi amestecă bileţelele şi extrage unul şi discutaţi despre fantezia aleasă. Cu siguranţă, veţi avea parte de o discuţie extrem de excitantă, preludiul perfect pentru o partidă fierbinte de amor. Nu uita! Cu cât fantezia este mai neobişnuită, cu atât discuţia va fi mai incitantă.

2. Întrebări deocheate
După amiază leneşă în pat? De ce nu aţi transforma-o în una extrem de fierbinte? Iată cum! Propune-i partenerului următorul joc. Să vă adresaţi reciproc întrebări deocheate. Dacă la început există riscul să vă simţiţi puţin stânjeniţi, după a doua sau a treia întrebare, vă veţi relaxa. Acum ai ocazia să afli cele mai ascunse dorinţe ale iubitului. Poţi fi sigură că după cel mult 15 minute, veţi fi amândoi excitaţi, iar partida de amor va fi explozivă.

3. Tarzan şi Jane
Îţi place mai dur când vine vorba de sex? Atunci acest joculeţ este ideal pentru tine. Aveţi nevoie doar de câteva eşarfe sau sfori. Rolul bărbatului este să-şi lege partenera, de mâini şi de picioare, în timp ce ea va încerca să-l oprească. Odată legată, el va trebui să o penetreze, iar ea va încerca să opună rezistenţă. Jocul va fi amuzant la început, însă după doar câteva minute latura sălbatică din fiecare va ieşi la suprafată, iar partida va fi una animalică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod