3 motive pentru a folosi protecție termică

În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre protecția termică pentru păr. Dacă și tu te întrebi de ce se întâmplă acest lucru și dacă ar fi sau nu cazul să o folosești, ai ajuns exact unde trebuie pentru că îți vom răspunde tuturor acestor întrebări. Protecția termică pentru păr nu se adresează doar persoanelor care se coafează zilnic, ci tuturor acelor persoane care folosesc un uscător de păr.
Părul nostru este expus zilnic mediului exterior, prafului, căldurii, temperaturilor scăzute, vântului, razelor ultraviolete și produselor cu ajutorul cărora ne coafăm părul, așa că este predispus fragilității și deteriorării. Protecția termică pentru păr vine exact în întâmpinarea acestor lucruri, diminuând foarte mult factorii de risc ce pot dăuna sănătății firului nostru de păr.

Ce este protecția termică pentru păr?


Protecția termică pentru păr este un produs ce îți protejează firul de păr de temperaturile înalte la care îți expui părul atunci când folosești un uscător de păr, o placă de întins părul sau un ondulator. Este extrem de important să o folosești în cazul în care vrei să îți păstrezi părul sănătos, plin de vitalitate și lipsit de vârfuri despicate.

Cum folosești protecția termică pentru păr?


Protecție termică pentru păr este extrem de ușor de folosit. După ce ai spălat părul și l-ai tamponat ușor cu ajutorul unui prosop, aplică protecția termică pentru păr pe părul încă umed. Apoi îți poți continua ritualul de uscare sau de coafare în orice mod dorești. Este important ca protecția termică pentru păr să fie aplicată pe firul încă umed deoarece îți asigură o bună protecție. Te sfătuim să nu îți coafezi părul dacă nu este complet uscat deoarece atunci când este ud, firul de păr este foarte fragil și predispus ruperii sau topirii, în cazul în care folosești un aparat electrocasnic setând o temperatură de coafare ridicată.

3 motive pentru a folosi protecție termică pentru păr

 

Acum, că știi ce este și cum folosești protecția termică pentru păr, hai să vedem care sunt cele mai importante motive pentru care ai putea să folosești un astfel de produs.

Îți hidratează părul


Un aspect important în sănătatea firului de păr este hidratarea deoarece este una dintre condițiile sănătății părului. Părul care nu este foarte bine hidratat este mai predispus ruperii și deteriorării, așa că este extrem de important ca în rutina noastră să avem grijă să hidratăm foarte bine părul. Protecția termică pentru păr face cu succes acest lucru deoarece conține vitamine și alte substanțe care asigură hidratarea părului tău.

Îți ține părul departe de deteriorare


Așa cum menționam și mai sus, uscarea părului cu ajutorul unui uscător sau coafarea lui prin intermediul diverselor dispozitive care funcționează având la bază aerul cald îți predispun părul la rupere și îl fac să devină mai fragil. Folosirea unor produse care au ca scop protecția termică pentru păr diminuează și elimină aceste riscuri, ținându-ți firele de păr departe de despicare și de o deteriorare generală.

Îți face părul mai ușor de coafat


Pentru că protecția termică pentru păr conține o serie de substanțe nutritive pentru părul tău, coafarea va fi mai ușoară, părul tău va avea un aspect sănătos și va fi mai strălucitor. Mai mult, dacă îți vopsești părul în mod tradițional sau folosind un nuanțator pentru păr, îți recomandăm cu atât mai mult să apelezi și la protecție termică pentru păr deoarece podoaba ta capilară este mult mai predispusă deteriorării. Așadar, știi ce ai de făcut: folosește protecția tehnică pentru păr la fiecare spălare și părul tău va fi mai ușor de coafat și va avea un aspect sănătos și impecabil.

Prin urmare, cu toții avem nevoie de protecție termică pentru păr, indiferent că ne coafăm sau nu părul. Din moment ce apelăm ajutorul lui uscător de păr pentru a ne usca părul, ne expunem podoaba capilară la temperaturi înalte, așa că protecția termică pentru părnu poate decât să ne fie de folos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod