Blondul Espresso, cel mai nou trend în colorarea părului. Este combinația perfectă de brunet și blond

Cel mai mare avantaj al acestui stil de colorare a părului este că poate fi adoptat indiferent de textura sau culoarea naturală a părului.
Pe măsură ce iarna se apropie, multe dintre noi dorim lucrurile care ne oferă căldură și confort: o pătură pufoasă, cărțile preferate, o cană cu vin fiert seara sau o ceașcă cu cafea fierbinte la prima oră a dimineții. Dar dacă ți-am spune că acum poți adăuga și o culoare a părului în acea listă a lucrurilor la care să visezi în sezonul rece? Este vorba despre cea mai nouă tendință pentru colorarea părului. Poartă denumirea de Blond Espresso și este inspirată de un anumit tip de cafea.
Parul blond espresso este inspirat de băutura Blonde Espresso de la Starbucks, versiunea mai puțin prăjită și nu atât de amară a cafelei sale originale.
Dar cum se traduce acest lucru în culoarea părului? Specialistul în colorarea părului Jack Howard identifică părul blond espresso ca fiind încă brunet, dar cu zone de balayage plasate strategic - alese special pentru a-ți pune tonul pielii în valoare. Nu este o schimbare dramatică a culorii părului, fiind în același timp nuanța perfectă pentru sezonul rece.

Ce este culoarea de păr blond espresso?

Nuanța de blond espresso se îndepărtează de tonurile reci de păr care s-au purtat întreg anul, fiind o abordare de culoare caldă și bogată, ideală pentru iarnă. „Gândește-te la ciocolată neagră cu lapte, boabe de cafea și biscuiți”, declară coloristul Jack Howard pentru popsugar.co.uk.
Este alcătuit dintr-o bază lucioasă, de culoarea ciocolatei (deși nu există reguli, astfel încât orice bază brunetă poate fi folosită), cu șuvițe caramel evidențiate în toate părțile - inclusiv în zona de față și șuvițele care încadrează chipul.
Specialistul consideră că secretul unui blond espresso reușit este să te asiguri că părul este sănătos și strălucitor, motiv pentru care ultimul său pas în crearea acestei nuanțe speciale pentru toate clientele sale este un gloss. 

Cine poate încerca părul blond espresso?

Oricine! Cel mai mare avantaj al acestui stil de colorare a părului este că poate fi adoptat indiferent de textura sau culoarea naturală a părului.
Trebuie să ai inițial o discuție cu hair stylistul tău. Poți aduce exemple de imagini pentru a-i arăta ce îți dorești să obții, iar el sau ea îți va spune la ce rezultat poate să ajungă, în funcție de culoarea și textura părului tău. 

Ce ar trebui să-i ceri stilistului tău

„Spune-i că totuși vrei să te identifici ca brunetă, dar vrei să adaugi câteva șuvițe de caramel”, a spus Howard. Poate fi vorba de patru, opt, 12 sau 14 șuvițe de balayage, în funcție de cât de intens dorești efectul general. Cere un tratament gloss pe lângă balayage pentru un finisaj strălucitor, luxos. Specialistul a subliniat că nu este vorba despre supraîncărcarea sau schimbarea culorii în blond, ci mai degrabă de completarea bazei închise și adăugarea unor accente de culoare. 

De ce este blond Espresso culoarea perfectă pentru sezonul rece

Două cuvinte: întreținere minimă.
Este o culoare ideală a părului dacă vrei să adăugi o anumită dimensiune culorii, dar astfel încât să pară încă naturală, și fără să fii nevoită să faci vizite regulate la salon.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod