Castaniu auriu, nuanța de păr în tendințe care se potrivește oricui. Cum să o obții

Nuanțele calde de castaniu auriu par să fie un trend important în acest sezon dacă luăm în considerare creșterea în popularitate a acestei culori de păr pe rețelele de socializare precum Instagram sau Pinterest. Și numeroase vedete s-au îndrăgostit de tonurile fermecătoare de castaniu auriu. Staruri precum Jessica Alba, Elizabeth Olsen, Lily Collins sau Kate Beckinsale au adoptat deja acest look. 

De ce tot mai multe femei aleg să-și vopsească părul în nuanța castaniu auriu? Răspunsul este simplu: este una dintre culorile de păr care avantajează pe oricine, indiferent de nuanța pielii sau a ochilor. Castaniul auriu oferă căldură și luminozitate chipului, fiind asocierea perfect echilibrată dintre șaten, roșcat și blond auriu.

Dacă vrei să încerci această nuanță care avantajează pe oricine, atunci ar trebui să alegi o vopsea de păr care îți oferă cele mai bune rezultate, precum nuanța LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 5.3 Castaniu auriu. Noua gamă inovatoare LONCOLOR EXPERT HEMPstyle te ajută să obții culori strălucitoare și îți protejează părul în timpul vopsirii datorită ingredientelor naturale conținute: ulei de jojoba, extract din semințe de cânepă și proteine din orez.
Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, proteina din care este compus firul de păr. În acest fel îmbunătățește rezistența părului și îi oferă o elasticitate remarcabilă. 

Uleiul de jojoba, derivat din nucile arborelui Simmondsia chinensis, conține acizi grași nesaturați Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul împotriva radicalilor liberi. Similar sebumului uman din punct de vedere chimic, uleiul de jojoba are un efect emolient și nutritiv și datorită compoziției de acizi grași și vitamine.

Pentru îmbunățirea aspectului sănătos al părului și pentru redarea luminozității acestuia, extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez din noua gamă LONCOLOR EXPERT   HEMPstyle contribuie la redarea elasticității naturale a părului și la creșterea rezistenței acestuia.

În același timp îți oferă culoarea vibrantă și de durată pe care ți-o dorești. Fiind protejat și hrănit în timpul colorării, părul tău va fi mai strălucitor și mai rezistent, datorită efectului nutritiv al acizilor grași Omega-6 și Omega-9. Pigmenții rezistenți oferă o acoperire optimă a firelor de păr albe. 

Vopseaua LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 5.3 Castaniu auriu te ajută să obții culoarea de vis pe care ți-o dorești și îți lasă părul mătăsos, rezistent și strălucitor. Nu uita că nuanța obținută variază în funcție de culoarea părului tău înainte de vopsire. Nuanța LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 5.3 Castaniu auriu este recomandată pentru părul blond mediu până la castaniu mediu. Dacă părul tău este negru sau șaten închis va trebui să-l decolorezi pentru a obține nuanța de castaniu auriu. 

Pentru aplicarea totală a vopselei, la rădăcini și pe toată lungimea părului, lasă amestecul colorant să acționeze în funcție de tipul tău de păr, pentru a obține cele mai bune rezultate: 1) păr normal - 30 de minute; 2) păr cu firul subţire: 15 – 20 de minute; 3) păr decolorat sau ondulat permanent: 10 – 15 minute; 4) păr cu firul gros sau cu procent mare de fire albe: 35 – 40 de minute. Nu depăși niciodată durata maximă recomandată de acţionare a amestecului colorant!

După clătire, aplică de fiecare dată masca LONCOLOR EXPERT HEMPstyle pe care o găsești în cutia cu vopsea de păr. Masează uşor şi lasă să acţioneze 4-5 minute, apoi clătește-te cu apă călduță din abundență. Subtanțele nutritive și protectoare din masca de păr ajută la fixarea pigmenților de vopsea și îți fac părul mai strălucitor și mai rezistent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod