coafuri hippie

Coafurile hippie nu se demodează niciodată! Iată 14 stiluri pe care să le porţi în 2020

Evocând libertate, creativitate, romantism, coafurile hippie reflectă exact acele valori pe care dorim să le imprimăm și existenței noastre actuale.
Sunt pline de imaginație și lejere, fără să provoace dureri de cap pentru că sunt prea fixe. Sunt fabulos de bogate în detalii, așa că nu vor trece niciodată neobservate, sau atât de simple încât le îndrăgești instantaneu.

Îți spunem în rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase coafuri hippie musai de încercat acum! Îți recomandăm 14 stiluri pe placul lui 2020! Iată cum să vrăjești în acest an!

Coafuri hippie cu împletituri


Poate cele mai fanteziste și mai ispititoare coafuri hippie sunt cele cu împletituri.
Reflectând imaginație și talent cât cuprinde, ele se remarcă și prin lejeritatea codițelor: nici să nu te gândești să țintești spre forme perfecte, deoarece nu aceasta este ideea. Iată ce îți recomandăm!

Coadă de pește


Una dintre cele mai celebre împletituri este perfectă pentru stilul hippie. Trage neapărat de ochiurile pe care le formezi, ca nu cumva stilul să fie mult prea pretențios. Coafura este minunată dacă ai părul des și o coamă bogată și liberă precum a modelului din imaginea de mai jos.
Dacă nu știi cum să obții o coadă de pește, află de aici!

Coadă împletită în frunte


Iată lookul care este practic tradițional pentru styling-ul hippie. Coada împletită subțire poate fi asociată atât cu bucle rebele, dar și cu cosițe în care sunt intercalate ale împletituri. Această coafură amintește de lookul unei amazoane rebele, deci scoate-o la înaintare pe Wonder Woman din tine și cucerește! Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod