Albusul de ou albeste tenul

Albușul de ou îți albește tenul! 4 măști eficiente pentru un ten catifelat și mult mai luminos

Ouăle nu sunt utile numai în meniul nostru, ci reprezintă un ingredient de înfrumusețare cu proprietăți remarcabile. Reduc dimensiunea porilor, previn ridurile, elimină semnele de oboseală, reglează producția de sebum și, cel mai important, deschid tenul la culoare. Află cum îți albește tenul albușul de ou dacă îl integrezi în măștile recomandate de specialiști.
Albușul de ou a fost folosit timp de sute de ani pentru tratarea tenului datorită conținutului ridicat de proteine și albumină, substanță care tonifică pielea și o deschide la culoare. Dacă și tu cauți un remediu pentru a înlătura bronzul, a elimina petele pigmentare sau pentru a obține o culoare mai deschisă a pielii, corelată cu strălucire naturală și întinerire, este momentul să testezi variantele de măști care îți demonstrează că albușul de ou albește tenul.
 
Nu vei folosi decât ingrediente sigure, evitând reacțiile neplăcute, iar măștile vor avea efecte vizibile fără să cheltuiești sume impresionante.

 
Iată cum îți albește tenul albușul de ou prin intermediul măștilor cu acțiune rapidă

 
1.
Albuș de ou cu suc de lămâie

Bate două albușuri de ou, apoi adaugă lent 2 linguri de ulei de măsline și suc de lămâie. Cu ajutorul sucului de lămâie vei elimina mirosul care te poate deranja. Pune la frigider amestecul timp de 30 de minute, apoi aplică-l pe toată fața folosind o pensulă. Lasă să se usuce și clătește-te cu apă rece.
 
Atât sucul de lămâie, cât și albușul de ou mențin pielea deschisă la culoare și stimulează circulația sângelui la nivelul feței. Vei observa o diferență clară în ceea ce privește aspectul tenului și textura pielii dacă vei folosi această mască de două ori pe săptămână.

 
2. Albuș de ou cu suc de roșii

Bate 2 albușuri de ou, apoi amestecă-le cu 4 linguri de suc de roșii.
Mixează bine și întinde amestecul pe toată fața cu ajutorul unei pensule. După ce masca se usucă te poți clăti cu apă rece. 
 
Sucul de roșii reduce semnificativ petele pigmentare și efectele negative ale razelor ultraviolete asupra pielii, în timp ce albușul de ou elimină particulele de poluare, praful și stratul de celule moarte. Rezultatul va fi o circulația ameliorată a sângelul la nivelul feței, o piele netedă, strălucitoare și mult mai deschisă la culoare. Aplică masca o dată pe săptămână pentru a menține efectul benefic.

 
3. Albuș de ou cu suc de portocale

Sucul de portocale este unul dintre cele mai utile ingrediente când încerci să deschizi tenul la culoare, iar efectul lui va fi triplat atunci când îl combini cu albușul de ou.
Mixează 2 albușuri de ou bătute cu 3 linguri de suc de portocale. De asemenea, poți adăuga puțină coajă de portocală pentru a te asigura că elimini impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii în momentul clătirii. Întinde uniform masca pe față, las-o să se usuce, apoi clătește-te cu apă călduță.
 
Această mască regenerează profund pielea, înlătură semnele de oboseală, tratează acneea și aduce la lumină un ten deschis la culoare, purificat și întinerit.

 
4. Albuș de ou cu turmeric

Dacă ai nevoie de un efect de albire mai puternic este bine să încerci această rețetă cu efecte garantate pentru cicatrici, semne, pete pigmentare, acnee, iritații și înroșirea pielii.
Pudra de turmeric tratează numeroase afecțiuni ale pielii și deschide la culoare cicatricile lăsate de coșuri. Albușul de ou completează tratamentul prin redarea fermității pielii, deschiderea tonului și reducerea sau eliminarea ridurilor. 
 
Amestecă un albuș de ou cu o linguriță rasă de pudră de turmeric, apoi aplică pe față folosind o pensulă. Lasă să se usuce, iar după aceea clătește-te cu apă rece. Repetă tratamentul o dată la 3 zile și vei vedea cât de luminoasă și netedă poate deveni pielea ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod