Cele mai frumoase selfie-uri fără machiaj postate de vedete pe Instagram

Având acces la unii dintre cei mai talentați makeup artiști din lume, ai putea crede că vedetele profită mereu de avantajul de a fi machiate impecabil de un expert.
Și chiar dacă nu este un specialist în apropiere care să le aplice perfect fondul de ten, fardul de pleoape sau rujul, starurile au la îndemână cele mai bune produse posibile pentru a obține un look de invidiat. Însă așa cum o demonstrează numeroase celebrități pe Instagram, uneori nu îți dorești altceva decât să arăți 100% natural. Iar imaginile postate de ele ne arată că sunt la fel de frumoase și fără farduri.

Fie că sunt adolescente, mame sau bunici, aceste vedete ne demonstrează că frumusețea naturală este întotdeauna pe primul loc și așa ar trebui să fie întotdeauna.
Pe cât de uimitor arată staruri precum Lady Gaga, Salma Hayek sau Hailey Bieber atunci când portă machiaje cu aspect dramatic, pe atât de bine arată și atunci când sunt complet nemachiate. Îngrijirea corectă a pielii și acceptarea micilor imperfecțiuni cu care orice persoană se poate confruntă sunt doi factori care le oferă celebrităților încrederea de a posta imagini în care nu sunt deloc machiate. 

Unele dintre ele folosesc filtre pentru a camufla puțin imperfecțiunile tenului, dar altele nu apelează la niciun truc și își dezvăluie frumusețea naturală fără niciun alt artificiu.

Descoperă câteva dintre selfie-urile fără machiaj postate pe Instagram de staruri precum Drew Barrymore, Charlize Theron, Lily Coolins, Jennifer Lopez sau Michelle Pfeiffer.
Te vor face să-ți apreciezi mai mult frumusețea naturală, să-ți accepți pistruii și nu în ultimul rând să dedici mai mult timp unei rutine corecte pentru îngrijirea tenului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod