Cum arată creațiile manichiuristei cu cele mai multe aprecieri pe Instagram. Sunt superbe!

Peste 164.000 de persoane îi urmăresc contul de Instagram și admiră creațiile în materie de nail art ale manichiuristei Betina Goldstein.
Cariera ei a început accidental. A lucrat în televiziune, pentru posturile americane NBC, Food Network și MTV înainte de a intra în lumea modei în cadrul unei companii care organiza prezentări. Într-o zi,  manichiuristul care trebuia să se ocupe de unghiile modelelor nu a venit, iar echipa avea nevoie urgent de ajutor. Cineva a întrebat-o dacă știe să aplice ojă pe unghii și deși nu era profesionistă a spus da.

Am ajuns să lucrez pentru un show de modă cu 27 de modele. Doar eu! În același timp se realizau machiajul și coafura. A fost o nebunie totală”, a declarat Betina pentru elle.com. „Am realizat apoi că este foarte distractiv. Chiar îmi doream să fac asta”, a adăugat manichiurista.
Astfel a ajuns în Los Angeles, unde a început să lucreze pentru editorialele revistelor de frumusețe, campanii, dar și celebrități precum Bella Hadid, Zoe Kravitz sau Billie Eilish. 

A făcut câteva cursuri de pregătire formale, dar creațiile artistice deosebite care strâng zeci de mii de like-uri pe Instagram sunt în totalitate ale ei. „Sunt complet autodidactă. Nu am fost niciodată un mare fan nail art, dar am vrut să îl adaptez la ceva ce eu aș purta. Îmi place abordarea curată și simplă”, spune Betina Goldstein. Creațiile sale surprind prin detaliile incluse: perle de mici dimensiuni, paiete lipite pe unghiile naturale, pe care nu a fost aplicată ojă, manichiuri în multiple nuanțe, imprimeuri în stilul carapace de broască țestoasă sau leopard.

Manichiurista devenită star pe Instagram și-a dus creațiile la un nou nivel, lansând și o colecție de bijuterii create de ea.
Design-urile sale includ inele din lanțuri aurii, inele midi în formă de șarpe și inele cu perle, create special pentru a pune manichiura în valoare.

Am început să mă ocup de unghii în 2011, apoi mi-am făcut cont pe Instagram în 2014. În urmă cu patru ani, o publicație a repostat una dintre imaginile publicate de mine. A luat rapid amploare și a început să crească pe măsură ce era repostată. Într-o zi contul meu avea 2000 de followeri, ziua următoare ajungea la 6000. Nu-mi venea să cred. Era o adevărată nebunie”, a dezvăluit specialista.

În afara faptului că nu are o pregătire în domeniu, Betina nici nu apelează la modele pentru manichiurile create de ea.
Își realizează singură manichiurile și apoi își fotografiază mâinile. 

„Nu sunt un model pentru mâini, încerc doar să găsesc cel mai bun unghi pentru mâna mea. Îmi place să am un fundal alb pentru că nu concurează cu manichiura și lasă modelul nail art să iasă în evidență. Am început prin a experimenta ce se potrivește cu mâinile mele. Îmi poziționez mâinile astfel încât lumina să nu se reflecte direct în ojă. Și folosesc întotdeauna lumină naturală”, spune Betina.

„Mă concentrez asupra design-urilor care sunt contemporane și care includ dimensiune și detalii atent construite. Nu încarc prea mult unghiile. Totul ține de plasarea detaliilor pe unghie.
Este un stil cu adevărat minimalist. Unele dintre design-urile mele includ lănțișoare, dar cu un fond transparent
.”

„Nu apelez la manichiura cu gel decât în cazul celebrităților care îmi cer acest lucru. Pe unghiile mele aplic foarte rar gel, acril sau extensii pentru unghii pentru că îmi plac unghiile naturale. Nimic nu arată mai frumos”, adaugă manichiurista.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod