O schimbare de look poate face minuni. 20 de femei care s-au transformat uimitor

Cred că fiecare dintre noi s-a întrebat măcar o dată cum ar arăta dacă și-ar face o schimbare radicală de look.
De exemplu, cum ar fi să treci de la șaten la blond și de la părul lung la părul scurt? Sau cum crezi că ai arăta dacă te-ai ocupa de acele detalii care nu îți plac, precum forma nu prea bine definită a sprâncenelor?

Viața ne oferă noi provocări zi de zi și avem tendința de a lăsa astfel de detalii pe ultimul loc. Deși ar putea avea capacitatea să ne facă se ne simțim excelent în pielea noastră, nu avem timp să ne ocupăm de noi.

Sau nu avem curajul de a lua decizii importante și de a face schimbări radicale.
Dar femeile care și-au găsit curajul de a încerca ceva nou demonstrează cât de mult contează o transformare de look. Nu te schimbă doar la exterior, ci și la interior. Te poate face mai fericită, mai încrezătoare în forțele proprii și chiar mai optimistă sau sociabilă.

Iar dacă nu ești pregătită pentru modificări radicale, chiar și mici schimbări în stilul de machiaj, în modului în care te coafezi sau te îmbraci te pot face să te simți excelent.

Descoperă 20 de femei care au avut curajul să facă schimbări importante de look și nu au regretat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod