FOREO le mulțumește tuturor femeilor pentru generații de înțelepciune, inspirație și susținere printr-un device al viitorului

#PayItForwardWithFOREO Este Șansa Ta Să Spui Mulțumesc Femeilor Din Viața Ta Care Te Inspiră. Anul acesta, de Ziua Internațională a Femeilor, brandul suedez de skintech FOREO adresează o întrebare tuturor femeilor: “Dacă ai putea să faci lumea un loc mult mai frumos, ai face-o?.”

Dacă răspunsul este da, FOREO, cu o vechime pe piață de șapte ani și a cărui misiune este de a face oamenii să fie mai fericiți și mai tineri, le oferă femeilor din toată lumea oportunitatea să facă acest lucru.  

La FOREO suntem cu toții dornici să îmbunătățim viața clienților noștri, făcându-i mai fericiți și mai tineri. Suntem inspirați de poveștile lor în fiecare zi, iar #PayItForwardWithFOREO este cu adevărat despre a conecta femeile din întreaga lume și de a ne lăsa inspirați de puterea pe care o dovedesc prin poveștile și sfaturile lor. Credem cu tărie faptul că împreună putem schimba lumea și o putem transforma într-un loc mai bun, iar acest drum poate începe cu un simplu gest de mulțumire.”

#PayItForwardWithFOREO încurajează femeile să se recompenseze pentru ani întregi de înțelepciune, inspirație și suport, calități care au fost transmise din generație în generație, de la femeie - la femeie, încă de la începutul timpurilor – proces care a sculptat chipul frumuseții.



Daca vrei să participi, tot ce trebuie să faci este să nominalizezi o femeie care are un impact incredibil asupra vieții tale, să ne spui de ce, iar FOREO va avea grijă de restul, oferindu-i un device LUNA mini 2  (în valoare de 579 lei) în semn de mulțumire pentru că transformă lumea într-un loc mai frumos.

Vezi clipul campaniei aici.

Poate că FOREO este pe piață de doar șapte ani, însă nu doar acesti ani au transformat acest brand în ceea ce este astăzi. Fiecare produs din portofoliu spune o poveste. De la primul device LUNA, care și-a găsit inspirația după eșecul pe care l-a avut fondatorul atunci când a oferit un cadou nepotrivit pentru pielea soției sale, până la ISSA, care s-a născut din dorința fondatorului de a avea grijă de dinții copiilor săi în cel mai bun mod. Fiecare bucată de device FOREO pe care o ții cu mâinile tale, este rezultatul a ani întregi de înțelepciune a femeilor, care s-a transmis din generație în generație, de la femeile din întreaga lume.
 
Campania se va desfășura între 1 - 8 Martie 2020 și pentru a participa, urmează următorii pași:

1)    Postează pe feedul tău, Instagram sau Facebook, o fotografie cu tine și femeia pe care o nominalizezi. În descriere spune-ne de ce ai ales-o pe ea. Asigură-te că ne etichetezi @foreo și include hashtag-urile #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual.
2)    Completează formularul aflat aici sau în @foreo Instagram bio și împărtășește-ți povestea. Vrem să știm pe cine nominalizezi și de ce. Totul este despre celebrarea femeiilor care ne inspiră cel mai mult și care reprezintă pentru noi o sursă de fericire si curaj.


#PayItForwardWithFOREO

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod