Cum să alegi pensulele de machiaj?

Machiajul este o artă, iar pensulele sunt instrumente care te ajută să obții rezultatele dorite. Alegerea pensulelor de machiaj potrivite este importantă pentru rezultate precise și profesionale.
În acest articol, vei afla despre diversele aspecte la care merită să acorzi atenție atunci când alegi pensulele de machiaj. Aici vei găsi și sfaturi practice care să te ajute să faci alegerea corectă. 
 

Diferite pensule de machiaj – ce trebuie să știi?

 
Trebuie să știi că pensule machiaj sunt făcute din diferite tipuri de peri. În primul rând, acest material poate fi sintetic și natural. Cu toate acestea, ambele tipuri vin în multe variante distincte, toate având caracteristici individuale. Acesta este motivul pentru care multe femei au probleme în a găsi soluția perfectă pentru ele. În practică, o soluție destul de „universală” sunt perii sintetici care imită părul natural de veveriță.
Este o soluție sigură și plăcută pentru piele. În plus, astfel de peri din pensulele de machiaj sunt responsabili pentru distribuirea uniformă a produselor cosmetice.
 

Tipuri de pensule de machiaj pentru tine

 
Pensulele de machiaj vin sub mai multe forme. Fiecare tip are propriul său scop. Se deosebesc în principal:
Pensulă pentru pudră și bronzant
Pensula pentru fond de ten
Pensulă pentru umbre
Pensulă de amestecare
Pensulă de buze
Pensulă de conturare
Pensule pentru iluminator
Pensulă pentru sprâncene
Pensulă pentru corector
Nu trebuie să le ai pe toate, căci le poți cumpăra doar pe cele pe care le vei folosi în fiecare zi pentru a-ți pregăti machiajul.
 

Pensule de machiaj individuale sau în set?

 
Pensulele de machiaj vin sub mai multe forme.
Prin urmare, în funcție de nevoile tale, alege un set gata făcut sau alege-le individual. Amintește-ți, totuși, că seturile de machiaj diferă ca și conținut, așa că trebuie să-l găsești pe cel potrivit pentru tine. 
 
Alegerea între un set de pensule sau modele individuale depinde de preferințele și nevoile tale. Totuși, iată câteva lucruri de luat în considerare:
Frecvența de utilizare: Dacă te machiezi în mod regulat și ai nevoie de diferite tipuri de pensule pentru diferite tehnici de machiaj, un set de pensule poate fi o alegere mai bună. 
Buget: Un set de pensule este de obicei mai puțin costisitor decât cumpărarea separată a pensulelor individuale.
Dacă ai un buget redus, un set ar putea fi mai util.
Scop: Dacă ai gusturi specifice și știi de ce modele vei avea nevoie, alegerea pensulelor individuale poate fi benefică. Poți alege cu atenție pensulele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.
Experiență și abilități: dacă ești nou în make up sau ești un artist de machiaj începător, un set de pensule poate fi o alegere bună, deoarece vei avea diferite instrumente pentru a experimenta și a învăța. 
 
Una peste alta, pensulele de machiaj individuale sunt perfecte dacă vrei să încerci o nouă marcă, cauți o anumită formă de pensulă sau trebuie să înlocuiești o pensulă uzată cu una nouă fără a investi într-un set întreg.
Cu toate acestea, dacă intenționezi să îți construiești colecția de pensule de machiaj, cumpărarea unui set poate fi mai benefică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod