7 vedete despre care nimeni nu știa că sunt pistruiate. Selfie-urile fără machiaj le-au dat de gol

Până nu demult, pistruii erau considerați adevărate defecte, pete inestetice pe piele care trebuiau ascunse sub un strat consistent de fond de ten.
Toate acestea s-au schimbat în ultimii ani, când femeile au învățat să-și accepte pistruii și chiar să se mândrească cu ei. Meghan Markle, soția Prințului Harry și actuala Ducesă de Sussex a amplificat acest trend. Fosta actriță a ales un machiaj de nuntă cu aspect natural, care să-i pună pistruii în evidență, în loc să-i ascundă.

Astfel că pistruii au devenit o adevărată obsesie pentru vedete și oameni de rând. Cei care au pistrui în mod natural îi pun în evidență, iar cei care nu au îi desenează folosind creion pentru sprâncene.
O variantă dusă la extrem este cea a pistruilor tatuați pe piele, un trend care a luat amploare.

Odată cu această nouă obsesie pentru pistrui am descoperit că unele vedete sunt pistruiate, deși s-au străduit de-a lungul anilor să ascundă acest lucru. Selfie-urile fără machiaj postate de celebrități pe Instagram ne arată că unele dintre ele au avut întotdeauna pistrui, dar sunt puțini cei care știau acest lucru.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod