zodii obsedate de curatenie

4 zodii obsedate de curățenie. Fecioara nu are cum să lipsească de aici!

Să fii obsedată de curățenie înseamnă mai mult decât să fii organizată și să cureți în urma ta. Înseamnă să treci dincolo de ceea ce ar face o persoană normală pentru a păstra ordinea și igiena în casă.
Dacă te încadrezi în această categorie, probabil petreci ore în șir făcând curat într-o cameră, până când dispare chiar și cea mai mică pată. Faci tot ce e posibil pentru a te asigura că nu e mizerie. Nu lași vasele în chiuvetă, întinzi rufele imediat ce s-a terminat programul de spălat, iar mâncarea din frigider nu capătă niciodată mirosuri neplăcute. Ești, pur și simplu, obsedată de asta!

Persoanele exagerat de grujulii cu propria casă sunt, de obicei, organizate în toate aspectele vieții lor.

  • 4 zodii obsedate de curățenie


Berbec


Fie că te muți într-un apartament nou, că ieși cu iubitul în oraș sau ești acasă cu familia de sărbători, oamenii trebuie să știe că a păstra ordinea și curățenia e un stil de viață pentru tine.

Dacă nu ești curată, nivelul de stres ajunge la cote maxime. Chiar și puțină murdărie sub unghii te face să simți groaznic. Asta nu ar fi o problemă dacă nu ai exagera, desigur! Pe lângă grija pe care o ai în permanență pentru tine, grija pentru mediul înconjurător este la fel de importantă. Vrei ca totul să fie în ordine și te obsedează igiena.

Citește și: Cum să încetezi să îl mai iubești, în funcție de zodia ta
 

Rac


Casa ta este sfântă pentru tine, ceea ce înseamnă că vei face tot ce îți stă în putere pentru a o păstra cât mai curată.
E un lucru perfect normal, numai că în cazul tău există momente în care te transformi în cineva care își dorește mai mult decât o simplă curățenie. Ești o profesionistă în îngrijirea locuinței tale și știi să păstrezi totul în ordine, astfel încât să fii fericită. Nu poți trece cu vederea nici cea mai fină dâră de praf sau urmă de murdărie. Ca să nu mai spunem că ai acasă toate produsele de curățare posibile!

Fecioară


Singurele lucruri care te mențin sănătoasă sunt ordinea și curățenia. Totul trebuie să fie impecabil și strălucitor.
Fie că este vorba despre blatul de bucătărie de acasă, de biroul tău de la serviciu sau de tine, nu vei suporta niciun fel de mizerie sau haos. Să vezi o pereche de pantaloni aruncați pe jos îți va da lumea peste cap!

Scorpion


Chiar dacă recunoști sau nu, ai nevoie de acel sentiment de control în viața ta pentru a simți că totul e în regulă. În realitate, uneori îți dorești să te poți folosi de obsesia ta pentru curățenie pentru a elimina haosul și în alte domenii ale vieții tale, nu doar în locuință. Dacă nu reușești, cel puțin poți spune că ai o casă curată și un sine curat, deci și asta e o mică victorie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod