zodii carora nu le pasa de parerea celorlalti

6 zodii cărora nu le pasă de părerea celorlalți

Sunt nonconformiste și aleg să trăiască o viață fără restricții!
Nonconformiștii sunt unici și nu țin cont de regulile impuse de ceilalți. Au tendința să gândească diferit de restul lumii, iar orice restricție este ignorată. Ei nu vor să pară altceva decât ceea ce sunt sau să creadă în ceva doar pentru că toți ceilalți o fac. Părerile lor sunt altfel, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune. E nevoie de noi perspective pentru a schimba lumea!

Un nonconformist este creativ, rebel și invovator. El face totul în felul lui, chiar dacă nu e întotdeauna calea cea mai ușoară. E independent și refuză să se bazeze pe opiniile sau sprijinul altor persoane.

Nu încerca niciodată să schimbi un nonconformist, deoarcere va duce la nefericire și suferință de ambele părți.
În schimb, apreciază lucrurile pe care le face diferit!

Vărsător


Vărsătorul este un nonconformist în toată regula. Are un mod de gândire original, astfel că nu îi stă în caracter să se conformeze în vreun fel. E obișnuit să fie independent și să urmeze calea mai puțin explorată. El vrea să iasă în evidență și știe că nu va reuși dacă pur și simplu urmează ceea ce fac toți ceilalți. E inovator, deci creează noi căi pe care toată lumea le poate urma ulterior.

Gemeni


Gemenii sunt deschiși în fața ideilor și opiniilor tuturor. Ei nu sunt rigizi și blocați în propria lume. Gemenilor le place să învețe și să-ți extindă orizonturile. Se bucură de schimbare și experimentează lucruri pe care nimeni nu le-a încercat.

Normal înseamnă plictisitor și acesta este ultimul lucru pe care și-l doresc. Se adaptează ușor și nu sunt adepții previzibilului. Acest semn zodical nu ar accepta niciodată ceva doar pentru că așa trebuie.

Citește și: Cum să-l faci să aibă încredere în tine, în funcţie de zodia lui
 

Scorpion


Scorpionul este extrem de inteligent și știe să fie unic într-un mod care funcționează pentru el. Știe că e diferit și nu încearcă să ascundă acest lucru, de aceea e atât de captivant și atractiv. Are ceva care intrigă oamenii din jurul lui. Dacă un Scorpion s-ar adapta regulilor din jur, nu s-ar simți bine în pielea lui. În fond, el știe că tot ce e altfel e interesant.

Berbec


Berbecilor nu le pasă ce cred sau spun ceilalți și întotdeauna își vor trăi viața după propriile reguli.
Nu le este frică să vorbească, nici măcar atunci când toți cei din jur sunt împotriva lor. Nu vor face niciodată ceva pentru că așa spune unul sau altul. Berbecul are încredere în el și știe cât de important este să urmezi ceea ce vrei, indiferent dacă toată lumea crede că e greșit. Își creează propriul drum și nu îl alege pe cel al părinților lui, spre exemplu.

Pești


Peștii fac parte din categoria nonconformiștilor care oferă înainte de a primi. Ei sunt dezinteresați și îi ajută mereu pe ceilalți. Peștii văd lumea altfel decât majoritatea oamenilor, pentru că au o imaginație bogată și sunt foarte creativi. Adaugă magie peste tot pe unde pășesc și nu ar putea face asta dacă i-ai copia pe cei din jurul lor.


Săgetător


Săgetătorul este nonconformist prin modul prin care alege să-și trăiască viața. El nu face nimic din ce fac ceilalți și evită orice lucru care i-ar putea restricționa viața în vreun fel. Ține xtrem de mult la libertatea lui. Când își fixează obiectivele, țintește spre imposibil. Dacă nu ajunge să le atingă, nu se lasă doborât și nu se teme de ceea ce ar putea crede societatea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    





 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod