6 zodii cu personalități foarte puternice

Nu toată lumea poate să ţină pasul cu ele sau să le facă faţă!
Nu e nimic surprinzător în faptul că unii oameni sunt gălăgioşi, puternici şi agresivi, pe când alţii sunt blânzi, liniştiţi şi pasivi. Este nevoie de toate tipurile de oameni pentru a crea o lume. Astrologia ne dezvăluie multe lucruri despre noi, iar personalităţile puternice nu se limitează la semnele de foc, aşa cum am fi tentaţi toţi să credem. Nimeni nu e complet puternic sau complet slab, totuşi, unele zodii pot fi aşa într-un anumit sector al vieţii lor.

O persoană puternică poate fi carismatică, atrăgătoare, impunătoare, intimidantă şi convingătoare.
De o astfel de personalitate e nevoie atunci când vine vorba de lideri şi conducere. Având o personalitate puternică este o sabie cu două tăişuri!

Care sunt zodiile cu cele mai puternice personalităţi?


Leu

Leul nu are o personalitate medie, este un tren de viteză care îţi cere să te urci sau să rămâi pe marginea traseului. El are o personalitate puternică şi egoistă. Pe cât de carismatic este, pe atât de ofensiv poate deveni.

Săgetător

Săgetătorul e liniştit până în punctul în care trebuie să acţioneze.
El colectează informaţii, analizează şi pregăteşte răspunsuri. Şi, de nicăieri, el va apărea şi va spune ce se întâmplă şi ce nu. El are o personalitate extrem de puternică, dar nu o va dezvălui decât când e deja prea târziu. El este o persoană răzbunătoare şi de atac. Gândeşte mult înainte de a vorbi, dar când o va face, vei afla care este locul tău!

Taur

Taurul este ciudat şi deranjant uneori, dar el ştie întotdeauna ce vrea. Are o personalitate foarte puternică, încăpăţânată şi împovărătoare care îl ajută să obţină mereu ceea ce îşi doreşte sau propune.


Gemeni

Există gemeni care au o personalitate extrem de puternică şi care îi suplineşte pe toţi ceilalţi. Ei văd două părţi în toate şi sfârşesc prin a alege partea în care cred, iar apoi îşi văd de drum. Gemenii sunt foarte luptători!

Scorpion

A fi puternic în cazul Scorpionului înseamnă a fi arogant. El e semnul cel mai arogant, imprudent, analitic şi critic. Este aproape imposibil să câştigi o luptă cu el. De fapt, vei ajunge să îţi doreşti doar să te îndepărtezi de el cât încă mai ai mintea intactă.


Berbec

Berbecul are trăsături de personalitate foarte puternice. El este un lider înnăscut şi foarte autoritar. El este războinicul zodiacului şi e de neclintit atunci când vine vorba de protejarea ideilor, a oamenilor şi a ceea ce crede el că e corect. Nu se teme să îşi spună opiniile, indiferent de situaţie.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod