zodii extrem de violente

6 zodii de bărbați care au porniri extrem de violente

Agresivitatea nu poate fi ţinută în frâu de oricine. Există anumite semne zodiacale care au porniri extrem de violente, fie că nu se pot controla, fie pur şi simplu nu vor să o facă!

Cu toţii avem momente proaste, cu toţii ne supărăm sau ne certăm. Cu toate acestea, este o realitate dură faptul că există oameni care nu îşi pot controla ieşirile violente, fie ele verbale sau fizice.

  • Zodii care au porniri extrem de violente


Berbec


Berbecul este semnul războiului, al luptei şi, desigur, al violenţei. Aşadar, nu este surprinzător faptul că ocupă primul loc în topul zodiilor cu predispoziţia cea mai mare spre violenţă. Îşi doreşte victoria cu orice preţ şi asta nu se întâmplă de obicei prin scrisori de dragoste. Berbecul este acel gen de părinte care participă la meciul de fotbal al copilului său şi apoi sfârşeşte prin a se lua la bătaie cu un alt părinte pentru că nu i-a convenit ceva la copilul aceluia.
De asemenea, poate fi violent cu partenera de viaţă atât verbal, cât şi fizic.

Taur


Taurul nu este excesiv de violent, dar apelează la agresivitate în anumite situaţii. Atunci când vorbele şi atitudinea lui paşnică nu duc nicăieri, există întotdeauna un plan de rezervă care implică violenţă. Asta e calea lui finală de a rezolva problemele.

Citeşte şi: De ce merită să îl iubești și să îl apreciezi, în funcție de zodia lui
 

Leu


Leul este un alt semn care ezită să apeleze la violenţă, dar o foloseşte de fiecare dată când are ocazia. Cu oamenii, cu lucrurile, cu viaţa în general.
Nerăbdarea lui caracteristică îl duce de cele mai multe ori în pragul nebuniei şi al frustrării. În momentul în care ajunge în acea stare, el e genul de bărbat care obişnuieşte să dea cu pumnii în pereţi, să rupă documente sau să bruscheze oamenii din jurul lui. Nu plănuieşte aceste acte violente, dar nici nu le regretă.

Fecioară


Fecioara nu ar ridica un deget asupra nimănui, însă se va gândi la tot felul de acte de violenţă în cel mai vicios mod posibil. Ura pe care o simte este ceea ce îi face sângele să fiarbă. Ea urăşte oamenii, îşi imaginează propria lor moarte şi se roagă în secret pentru dispariţia lor.
Uneori, o poate spune chiar cu voce tare şi cu vorbe dure.

Scorpion


Scorpionul face o artă din violenţă. El nu vrea să provoace durere, dar va fi fericit să strice viaţa cuiva dacă i se permite acest lucru. Nu este adeptul răbufnirilor violente fizice sau verbale de moment, pentru că le consideră soluţii mult prea uşoare şi temporare. El vrea să distrugă total viaţa cuiva, încet şi sigur.

Săgetător


Săgetătorul este un expert în a-i tortura pe cei care l-au neîndreptăţit. Dacă ai rănit un Săgetător, este posibil să nu plăteşti niciodată suficient pentru greşelile comise.
El îşi conturează un plan care conţine imagini vizuale ale suferinţei tale, plan pe care ajunge să îl pună în aplicare la un moment dat. Tortura mentală este preferata lui!

 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod