6 zodii de bărbaţi care te pot ajuta să uiţi de fostul iubit

Există anumite persoane care chiar te pot ajuta să treci mai uşor peste o despărţire, trebuie doar să te implici imediat într-o relaţie cu acestea!
E o idee proastă să te implici într-o nouă relaţie imediat după despărţire? Există o categorie de oameni care cred că a face asta e cel mai rău lucru posibil şi că este greşit să te foloseşti de o altă persoană pentru a-ţi vindeca rănile. Dar, există şi oameni pentru care o relaţie nouă este modul lor de a face faţă separării recente prin care au trecut.

Există momente în care vrei să te simţi iubită şi nu îţi pasă cu adevărat de unde provine acea iubire. sau, poate vrei doar să te distrezi. Cu toate acestea, când vine vorba de astfel de relaţii reparatoare, trebuie să fii sincer cu cealaltă persoană şi cu tine. Dacă o foloseşti doar pentru a te simţi mai bine, trebuie să o anunţi din timp.
Dacă sunt de acord cu asta, continuă, dacă nu, trebuie să găseşti pe altcineva dispus.

Care sunt cele 6 zodii de bărbaţi care te pot ajuta să uiţi de fostul iubit?


Gemeni

Nativul din Gemeni te va ajuta să te simţi mult mai bine cu tine. Nu se va opune atunci când te vei simţi suficient de puternică încât să vrei să mergi mai departe şi să te implici din nou într-o relaţie serioasă. Cu toate acestea, s-ar putea să fii suprinsă de cât de distractivă este relaţia cu un Geamăn şi e posibil să nu vrei să renunţi la el. Să fii cu un bărbat născut în această zodie îţi va îmbunătăţi ego-ul, te va face să te simţi interesantă şi îţi vei recăpăta încrederea în tine.

Berbec

Berbecul îţi va reaminti cât de frumoasă este viaţa.
Te va ajuta să te bucuri de independenţa de după o relaţie de lungă durată şi să fii mai concentrată pe propria-ţi persoană. Îţi va aminti cât de plăcut este să îţi asumi riscuri şi să iei parte la provocări. Berbecul te va ajuta să îţi găseşti pasiuni noi şi îţi va reaminti cât de important e să râzi şi să te bucuri de viaţa ta. Nu te va lăsa singură acasă să îţi plângi suferinţa, ci te va face să ieşi şi să te distrezi.

Săgetător

Bărbatul Săgetător îţi va reaminti că mai sunt multe aventuri pe care trebuie să le trăieşti. Îţi va arăta ce ai pierdut şi te va încuraja să ieşi din zona ta de confort şi să experimentezi lucruri pe care le-ai uitat sau despre care nu ai ştiut niciodată.

Eş te va ajuta să îţi dai seama ce îţi doreşti într-o relaţie şi ce nu.

 

 

Balanţă

Bărbatul Balanţă este genul de persoană de care ai nevoie pentru a te ajuta să treci mai uşor peste o despărţire. Este amabil, atent şi îşi alege cuvintele cu atenţie pentru a nu te răni şi mai mult. Îţi va permite să te simţi liberă, dar nu singură. Este înţelegător şi capabil să vadă lucrurile din perspectiva ta.

Peşti

Bărbatul Peşti este înţelegător, plin de compasiune şi va fi umărul pe care poţi să plângi de câte ori simţi nevoia. Îţi va oferi compania lui fără să îţi ceară nimic la schimb.
Este atât de intuitiv, încât va ştii exact ce ai nevoie, chiar dacă nu îi oferi niciun indiciu. Te va ajuta să priveşti părţile bune ale despărţirii şi te va ţine de mână de fiecare dată când eşti tristă, astfel încât să ştii că întotdeuna e cineva acolo pentru tine.

Rac

Uneori, după o despărţire, lucrul de care ai cea mai mare nevoie este să te simţi din nou iubită. Exact asta face Racul. E foarte iubitor şi protector şi, dacă nu vrei să mai ai nicio tangenţă cu fostul iubit, el va fi scutul tău. El se poate dovedi a fi, de asemenea, un partener de cursă lungă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod