Cât de mult te potrivești cu un Capricorn, în funcție de zodia ta

Află cât de mult te potrivești cu un Capricorn și vezi ce șanse are relația voastră!

 

Berbec


Relația dintre un Berbec și un Capricorn este una tensionată, dar stimulatoare. Ambele zodii adoră să ia inițiativa în proiecte îndrăznețe, așadar pot forma un cuplu capabil să mute munții din loc. Cu toate acestea, Berbecul are tendința să accepte fiecare provocare în grabă, pe când Capricornul își acordă timp de gândire și calculează mai bine decizia. Dacă își pot sincroniza ritmul, vor fi de neoprit.

Taur


Relația dintre un Taur și un Capricorn este una armonioasă. Amândoi preferă să-și acorde timpul necesar pentru a-și atinge obiectivele și sunt cât se poate de realiști. Ei își vor petrece timpul liber grădinărind sau lucrând cu sârguință pentru a evolua financiar. Cu toate acestea, Taurul poate fi puțin prea leneș pentru Capricorn, în timp ce Capricornul poate fi puțin prea strict pentru Taur, dar asta nu-i împiedică să se iubească.

Gemeni


Cei doi nu au prea multe lucruri în comun. Capricornul preferă limitele și organizarea, în timp ce Gemenii sunt tentați să încerce să vadă ce iese și să facă lucruri dintr-un capriciu, iar un plan concret nu este pentru ei.

Cu toate acestea, relația lor poate funcționa dacă reușesc să se accepte unul pe celălalt cu bune și cu rele.

Rac


Racul și Capricornul se pot echilibra unul pe celălalt. Pragmatismul și seriozitatea Capricornului îl ajută să-și atingă scopul final, iar Racul tinde să-și lase sentimentele să-i alimenteze aspirațiile și acțiunea. Ambii sunt interesați de o relație durabilă și sigură, așa că, dacă investesc în mod egal în ea, vor găsi un teren comun.

Leu


Relația dintre un Leu și un Capricorn este una incomodă, incertă. Amândoi vor să conducă, dar motivele sunt ușor diferite. Ambii vor să fie respectați și recunoscuți, Capricornul pentru că este pragmatic și vrea o reputație aleasă, pe când Leul tânjește la aplauze pentru inima și sufletul lui. Cu toate acestea, au multe de învățat unul de la celălalt și pot funcționa bine ca prieteni.

Fecioară


Relația dintre o Fecioară și un Capricorn este una naturală, relaxată. Ambii au tendința de a avea grijă de celălalt așa cum știu mai bine.

Sunt pragmatici, muncitori și ancorați în realitate, ceea ce înseamnă că, împreună, pot construi o relație durabilă și plină de satisfacții.

Balanță


Relația dintre o Balanță și un Capricorn este una activă, plină de potențial. Amândurora le place să ia inițiativa, așa că își respectă unul altuia capacitatea de a visa și de a face planuri de ansamblu. Cu toate acestea, Capricornul poate fi mai tradițional, mai structurat și mai orientat spre mențierea controlului decât Balanța care se lasă oarecum purtată de val. Dacă au un obiectiv comun, vor fi surprinși cât de bine se înțeleg.

Scorpion


Relația dintre un Scorpion și un Capricorn este una foarte prietenoasă și relaxată. Ambii vor să ajungă sus și au tot ceea ce este necesar pentru a munci din greu și pentru a fi un cuplu puternic. Singura problemă este că Scorpionul este mai pasional, în timp ce Capricornul este mai adunat și controlat.


Săgetător


Relația dintre un Săgetător și un Capricorn este una complicată. Capricornul este rece, distant și controlat, în timp ce Săgetătorul este înflăcărat și libertin. Pe de altă parte, Capricornul poate fi liderul ce Săgetătorul nu a știut niciodată să fie, iar Săgetătorul îl poate ajuta pe Capricorn să îmbrățișeze mai mult viața și aventura.

Capricorn


Relația dintre doi Capricorni este una foarte puternică, deoarece ambii sunt în misiunea constantă de a realiza lucruri mărețe și de a se împinge unul pe altul de la spate. Cuplul lor este unul conservator și elegant și vor face o impresie bună ori de câte ori apar împreună. Singura problemă este că își găsesc cu greu timp pentru intimitate, dar sunt pregătiți să abordeze pas cu pas orice problemă care apare în relația lor.

Vărsător


Vărsătorul și Capricornul nu sunt meniți să fie împreună. Vărsătorul este libertin și acordă prioritate altora, în timp ce Capricornul își vede de viața lui și se concentrează pe ce se află în ograda lui.


Pești


Relația dintre Pești și Capricorn este una armonioasă și prietenoasă. Ambii sunt extrem de sinceri și se dedică unul altuia și oamenilor pe care îi iubesc. În timp ce Peștii sunt visători și preferă evadarea în detrimentul realității, Capricornul face pași lenți, constanți și pragmatici pentru o bună armonie în cuplu. Amândoi pot învăța multe unul de la celălalt.

 

Sursă: wellandgood/ zodiacsign/ instyle

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
8 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod