Ce îl face să plângă, în funcţie de zodia lui

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un bărbat Berbec plânge din cauză că este dezamăgit de cei dragi.

Dacă e trădat sau înşelat de cei cărora le-a dat totul, emoţiile sale erup. El este loial şi durerea pe care o simte nu poate fi exprimată în cuvinte. Natura lui competitivă îl face să caute primul loc în orice. Cel mai probabil, el va plânge, de asemenea, dacă decade. De exemplu, să nu obţină acea promovare care se afla la un pas de el.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este adânc înrădăcinat în convingerile sale.

Există puţine lucruri care îl fac să plângă, iar acestea includ sentimente de nesiguranţă. Dacă simte că va pierde dragostea vieţii lui, asta poate să îl sperie şi va folosi plânsul ca pe o eliberare emoţională. Dacă există ceva care poate provoca o schimbare bruscă în viaţa sa, acest stres ar putea avea un impact negativ asupra lui. De exemplu, dacă îşi pierde dintr-o dată slujba, lipsa de stabilitate financiară îl va afecta cu adevărat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii vor plânge dacă simt că vor fi abandonaţi sau dacă acest lucru s-a întâmplat deja.

Cea mai gravă situaţie pentru aceştia este să fie părăsit sau izolat de către cei dragi. De asemenea, dacă simte că nu-şi găseşte calea, ar putea să îl facă să devină distras emoţional. Ei încearcă să aibă totul, iar această satisfacere este dificilă şi îi poate provoca stres.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Criticile îl pot face pe bărbatul Rac să plângă.

El e deja cel mai mare critic al său şi pune totul la suflet. Dacă nu i se spune într-o manieră frumoasă, acesta va simţi lacrimi în ochii lui. Văzându-se vulnerabil, de asemenea, îl va face să plângă. Nu este obişnuit să se deschidă şi are motivele lui pentru care este atât de protectiv cu el însuşi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul Leu va plânge dacă se va confrunta cu un adevăr dur.

Ar putea fi vorba despre pierderea unei persoane iubire sau despărţirea de o persoană cu care se vedea pentru totdeauna. Leul vrea să fie tratat ca un rege, iar regii nu trebuie sî se confrunte cu realitatea, deoarece poate fi prea mult pentru ei. Cu toate acestea, în momentul în care observă puterea cu care vine un adevăr, el se descompune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară va plânge din cauza analizei copleşitoare la care se supune.

El nu ştie să-şi gestioneze propriile sentimente. Are un milion de gânduri logice care trec prin mintea lui, dar logica nu se înţelege cu emoţiile. Propriile lui gânduri îl fac să izbucnească în lacrimi. E ca o supraîncărcare a sistemului.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanţă va plânge în faţa violenţei şi nedreptăţii.

Ştirile din întreaga lume reprezintă un prim exemplu în care se simte gol pe dinăuntru. El plânge pentru că simte durerea altora şi pentru lipsa justiţiei în cazul celor care nu se pot apăra singuri. Balanţa este cea mai echilibrată zodie atunci când vine vorba de sentimentele ei, dar nu de ale altora.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei ştii că ceva se întâmplă dacă vezi un Scorpion care plânge, după care devine furios.

Carapacea lui dură îl protejează împotriva lumii aspre. Dar, atunci când se deschide, erupe un vulcan emoţional în interiorul lui. Vorbind despre traumele din trecut sau despre evenimentele care i-au schimbat viaţa îl poate provoca lacrimi incontrolabile. Rareori se deschide, aşa că atunci când o face va fi o experienţă emotivă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din Săgetător va plânge dacă simte că îi sunt legate aripile.

Lacrimile lui provin din cauza faptului că nu e liber. Sentimentele lui cântăresc mult. Purtând mereu povara lui şi a celor din jurul lui, acest nativ va ceda. El va plânge dacă vede că nimeni nu îl poate ajuta sau înţelege.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un bărbat Capricorn plânge când se simte responsabil pentru ceva de care ar fi putut să se ocupe mai bine.

Deţine mereu controlul şi pare că ştie răspunsul la orice. Este o presiune foarte mare pentru el atunci când lucrurile nu merg cum trebuie. Se simte puternic atunci când ştie că totul este în ordine şi că totul va fi bine dacă nu se întâmplă ceva neobişnuit. De aceea, acea presiune îl face să izbucnească. Plânsul e singura modalitate prin care îşi poate gestiona emoţiile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul plânge atunci când îşi pierde încrederea în cineva.

El este un om de cuvânt. Când alţii îl folosesc pentru inteligenţa sa sau profită de el, îi va face rău. El are numai intenţii bune raportat la cei din jurul lui, aşa că atunci când află că cineva l-a trădat, se va simţi înfrânt.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti pune totul la inimă.

Orice critică va avea un impact mult mai mare asupra lui decât în cazul celorlalte zodii. Dacă simte că se luptă cu morile de vânt, el se va opri. Plânge pentru că lumea îl descurajează. El trebuie să fie în permanenţă susţinut, altfel sentimentele sale vor face ce vor din el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod