Ce să faci atunci când te simți singură, în funcție de zodia ta

Există o mulțime de modalități de a face față singurătății, trebuie doar să le găsești și să le pui în practică!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Înnebunești atunci când te simți singură.

Când nu ai nimic de făcut sau cu cine să ieși, te pierzi în propriile gânduri, lucru care îți înrăutățește singurătatea. Cel mai bun mod de a ieși din această stare este să-ți verifici lista cu lucrurile pe care ți-ai propus să le faci. Poate fi vorba despre curățenie generală în locuință sau despre un program de exerciții fizice pentru un stil de viață mai sănătos. Să te menții ocupată e soluția cea mai bună pentru a face față singurătății.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Singurul lucru care te poate scăpa de singurătate este conectarea cu o persoană dragă sufletului tău.

Este atât de simplu și, totuși, uităm mereu că a fi alături de oamenii pe care îi iubim ne ajută să nu ne mai simțim singuri. Dă-ți seama de asta! Gătește cina pentru cineva de care îți pasă: un prieten, un membru al familiei sau chiar un vecin. Până terminați de mâncat și conversația se apropie de final, deja te vei simți de un milion de ori mai bine.
 

Citește și: Zodiile alături de care nu poți fi fericită, în funcție de semnul tău zodiacal

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Uneori, este mai bine să te concentrezi pe propria-ți persoană și să ai grijă de tine, decât să te arunci în haosul din jur.

S-ar putea să pară ciudat, dar e mai bine să fii singură pentru a combate singurătatea! Fa-ti un ceai cald, inchide-ti telefonul si citeste o carte buna sau vizioneaza filmul preferat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru a te simți mai puțin singură, dar singurul care ajută întotdeauna este conectarea cu familia ta.

Aceștia sunt oamenii care sunt întotdeauna alături de tine și care știu cel mai bine ce ai nevoie. Indiferent dacă este personal sau telefonic, fă-ți timp pentru a te reconecta cu cei dragi. Să știi și să vezi că cineva te iubește orice ar fi este un mod excelent de a face față singurătății. Uneori ai nevoie doar de un memento care să îți reamintească că există cineva mereu acolo pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Unora le place să fie singuri și să aibă grijă de ei înșiși atunci când sunt singuri, dar tu preferi să fii în preajma oamenilor.

Oamenii te energizează, așadar fă ceva în acest sens, cum ar fi să cunoști oameni noi. Prietenii și familia te pot face întotdeauna să te simți mai bine, dar dacă vrei să încerci ceva diferit, înscrie-te la un curs de fitness sau la un atelier de creație. Îți vei limpezi mintea și îți vei vindeca singurătatea.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimeni nu poate nega faptul că ești foarte muncitoare și o știi și tu prea bine.

Mereu faci ceva, dar rutina ta te poate izola și te poate face să te simți cu adevărat singură. Când începi să te simți astfel, ia o pauză. Stai departe de muncă, pentru că ea îți adâncește starea. Bea o cafea, citește o carte și privește oamenii din jur. Uneori, trebuie doar să te retragi din ale tale pentru a te simți mai bine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești o persoană care crede că grija de sine este foarte importantă.

Dacă te simți singură, ascultă-ți corpul și mintea și oferă-le ce au nevoie. Răsfață-te! Fă o baie fierbinte și folosește acea cremă scumpă pe care o păstrezi doar pentru ocazii speciale sau ieși și cumpără-ți ceva frumos. Nu trebuie să cheltuiești prea mulți bani sau să exagerezi cu asta, tot ce ai nevoie este un gest frumos pentru a te înveseli.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există leac pentru tot ceea ce simți.

Sentimentele nu îți sunt străine, dar nu știi întotdeauna cum să le exprimi. Și, dacă te simți singur, s-ar putea să-ți fie greu să știi exact cum să rezolvi asta. Leacul tău este muzica. Ascultă artiștii preferați, fă-ți un playlist cu melodiile în care te regăsești sau încearcă să asculți ceva nou, dă volumul mai tare în timp ce faci curățenie în apartament și singurătatea dispare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Știi că toată lumea se simte singură uneori și mai știi și că prietenii sunt de mare ajutor în această situație.

Cu toate acestea, să fii în jurul oamenilor nu e întotdeauna o soluție, cel puțin nu pentru tine. Așadar, încearcă să te retragi puțin și să petreci timp doar tu cu tine. Începe serialul tău favorit cu un bol de popcorn în brațe, e tot ce ai nevoie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Să ai un program încărcat e ceva ce te revigorează.

Îți place să ai lucruri de făcut, oameni de văzut și locuri de mers, deci, atunci când te simți singură, este important să faci ceea ce te face să te simți bine. Poate vrei să ieși din rutina ta normală, dar nu încetini ritmul! Începe un nou proiect și implică-te cu adevărat în el. Să te menții ocupată este cea mai bună modalitate de a te vindeca de singurătate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană foarte independentă.

Faci totul pe cont propriu și prețuiești timpul de una singură. Dar, atunci când vine vorba de singurătatea nedorită, trebuie să faci ceva creativ. Ai multe idei bune și le poți pune în practică oricând. Învață ceva nou, înscrie-te la diferite cursuri și descoperă-ți pasiuni ascunse.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Când te simți singură, trebuie să te concentrezi pe tine.

Nu te înconjura de familie și prieteni sau să îți menții mintea ocupată, dacă nu îți dorești acest lucru. În schimb, revino la elementele de bază. Ce te face să te simți mereu mai bine? Așază-te confortabil în pat cu o gustare delicioasă în brațe și citește o carte bună sau vizionează serialul preferat. Pentru tine, confortul este esențial și salvator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod