Cel mai frumos lucru pe care îl poţi auzi de la persoana iubită, în funcţie de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul tinde să fie extrem de pozitiv, aventuros şi plin de viaţă. El poate fi impulsiv şi are nevoie de stimulare constantă sau se va plictisi, lucru pe care îl detestă.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune un Berbec este: "Mă surprinzi şi mă fascinezi în fiecare zi!"

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este cu picioarele pe pământ, dar are o afinitate şi pentru frumuseţe şi lucrurile fine din viaţă. El are fler, stil şi prestanţă. Încrederea pe care o emană este notorie şi poate fi oarecum materialist.

El are un farmec surprinzător, iar unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate spune este: "Nu doar modul în care arăţi că te face atât de frumos, ci şi modul în care gândești și acționezi!"

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte buni la comunicare, au abilităţi sociale umitoare, un simţ al umorului dezvoltat şi sunt distractivi. Pot avea schimbări bruşte de dispoziţie, care uneori se manifestă prin anxietate.

Cel mai fermecător lucru pe care îl pot spune este: "Nu-ți poți păstra strălucirea doar pentru tine, trebuie să o împărți cu lumea!"

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este în contact cu toate sentimentele sale, care pot fi excelente sau negative. Este credincios, îi protejează şi îi pasă de oamenii pe care îi iubeşte. Ar putea dura ceva timp până va căpăta încredere în cineva, dar odată ce face acest lucru, e extrem de loial.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "Vreau ca locuinţa mea să fie un spațiu sigur pentru tine și să te simți confortabil aici!"

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este o persoană vibrantă, curajoasă şi optimistă. Tinde să fie mai fericit atunci când este înconjurat de oameni care îşi concentrează atenţia asupra lui. E foarte cinstit, direct şi carismatic.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "Sunt impresionat de încrederea pe care o ai în tine și de modul în care îţi porţi singur de grijă. Știu că te aşteaptă lucruri minunate!"

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara tinde să cunoască toate răspunsurile. Lucrează constant la îmbunătăţirea ei şi vrea să capete cât mai multe cunoştinţe. Are standarde ridicate atât în ceea ce o priveşte, cât şi în ceea ce îi priveşte pe cei din jur.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "Nu găsesc nicio greşeală în ceea ce ai făcut, ai fost perfect şi ai învins competiţia!"

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este fermecătoare şi manierată. Nu vrea să supere pe nimeni. Ea va fi avocatul tău atunci când ai nevoie de sprijin şi va lupta pentru lucrurile în care crede.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "Mă faci să am suficientă încredere în tine pentru a-mi arăta vulnerabilităţile şi de a fi sincer cu privire la cine sunt cu adevărat!"

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este intens, pasional şi uneori misterios. Dacă acesta îţi permite să intri în viaţa lui, vei descoperi întregul pachet: e extraordinar, romantic şi grijuliu. El nu acţionează impulsiv.

Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "N-am crezut niciodată în suflete pereche înainte să te cunosc!"

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul îşi face prieteni cu uşurinţă şi asta pentru că ştie cu să vorbească cu oamenii şi ştie că fiecare persoana are o poveste unică de spus. El îmbrăţişează schimbarea şi iubeşte experienţele noi. E cunoscut pentru bunătatea lui şi pentru cât de mult îi pasă de ceilalţi.

Cel mai frumos lucru pe care îl poate spune este: "Simt că întreaga mea viață m-a condus la tine!"

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este demn de încredere, direct, muncitor şi disciplinat. Dar, nu toată lumea are şansa de a-i cunoaşte latura amuzantă, carismatică şi captivantă.

Cel mai frumos lucru pe care îl poate spune este: "Chiar şi în cele mai proaste momente ale tale eşti de departe mai bun decât mulţi în perioada lor bună!"

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este extrem de inteligent, inovator, creativ şi independent.

Se străduieşte să facă lumea un loc mai bun şi îşi foloseşte timpul şi banii pentru diferite organizaţii de caritate şi voluntariat. Chiar dacă are nevoie de timp doar pentru el, nu este o persoană singuratică şi se descurcă bine în relaţii. Tinde să fie cea mai sensibilă zodie. Cel mai fermecător lucru pe care îl poate spune este: "Te iubesc nu cu excepţia ciudățenilor tale, ci datorită lor. Ele te fac frumos și special!"

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii aduc lumii culoare şi creativitate. Sunt cele mai artistice şi mai sensibile semne zodiacale. Sunt plini de compasiune, intuitivi, amabili şi, uneori, prea dezinteresaţi pentru binele lor.

Cel mai frumos lucru pe care îl pot spune este: "Mă faci să fiu o persoană mai bună și să trăiesc o viață mai bună!"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod