Cele mai violente 6 zodii

Violenţa nu este o soluţie pentru rezolvarea problemelor, dar unii oameni nu sunt capabili să îşi controleze furia şi o privesc drept singura opţiune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul simte o mulţime de lucruri, dar nu îşi exprimă întotdeauna aceste emoţii.

Din această cauză, sentimetele sale ar putea rămâne suprimate până vor exploda la un moment dat. El poate deveni gelos fără să spună, iar în cele din urmă, acest lucru se poate transforma în violenţă. De câte ori nu ai auzit expresia crimă din pasiune? Ei bine, i se potriveşte de minune acestuia! Nu îi place să sufere singur, aşa că îi va face şi pe alţii să sufere.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este condus de Marte, ceea ce îl face să fie războinic.

Sângele lui este fierbinte, de aceea este foarte impulsiv. Totul e distractiv până când mânia lui iese la suprafaţă. Acest semn este competitiv din naştere şi nu suportă să piardă, de aceea e predispus să devină violent cu scopul de a schimba rezultatul şi de a deveni câştigător. Dacă se declanşează, mânia Berbecului va fi ca un vulcan a cărei lavă devastează tot în calea sa.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un lider înnăscut şi, uneori, atunci când conduce, trebuie să meargă şi la război.

El e obişnuit să facă tot ce trebuie atât timp cât consideră că totul este justificat. În acest caz, el poate recurge la violenţă. Are un simţ al stimei de sine foarte puternic, astfel încât, dacă cineva îl împiedică să facă ce îşi doreşte, va trece la acţiune. Leul are nevoie ca ochii să fie aţintiţi asupra lui şi dacă cineva îi fură acest privilegiu, el va deveni brutal şi poate acţiona periculos.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu există cale de mijloc pentru Capricorn dacă acesta se enervează.

El poate deveni uneori exagerat de sensibil atunci când vine vorba de critici şi acest lucru poate fi un factor declanşator al comportamentului său violent. Chiar dacă este prins făcând ceva periculos sau dăunător, el nu va renunţa la răzbunare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu iartă nimic. El va reacţiona impulsiv, cu toate că va regreta mai târziu decizia luată.

El nu se gândeşte la consecinţele acţiunilor lui care îl fac să fie o persoană spontană şi înfricoşătoare. El priveşte violenţa drept o formă de auto-apărare sau ca singurul lucru pe care îl poate face pentru a se proteja. Imprevizibilitatea lui e alarmantă pentru că nu ştii niciodată dacă te va îmbrăţişa sau dacă te va împinge de pe o stâncă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are sentimente profunde şi luptă cu înverşunare pentru cei pe care îi iubeşte.

De aceea, nu e exclus ca el să reacţioneze extrem atunci când suferă sau dacă cineva la care ţine este ameninţat. Este pasional, creativ şi pozitiv, dar când se concentrează pe greşeli şi suferinţă, poate nevei extrem de negativist. Când este scos din minţi, există foarte puţine lucruri care îl pot opri din a fi violent. Uneori, sentimentele lui îl fac să devină paranoic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod