Cum să îți dai seama că te înșală, în funcție de zodia lui

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Impulsivitatea Berbecului poate fi dăunătoare pentru tine și pentru relația voastră.

Dacă observi că atenția lui este în altă parte, cel mai probabil chiar este. Fiind un prădător înnăscut, flirtul cu alte femei îi hrănește ego-ul. Trebuie să îl ții din scurt și să te joci cu mintea lui, pentru că bărbatul Berbec se poate plictisi foarte ușor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul caută întotdeauna contact fizic.

În ciuda răbdării și stabilității sale, dorința lui de contact crește atunci când este lăsat singur prea mult timp. Nesiguranța lui va trebui compensată și, dacă asta presupune contact fizic cu altcineva, atunci așa va fi. Dacă aveți conflicte sau nu ești disponibilă să te întâlnești cu el, Taurul se poate simți rănit. Dacă nu te mai ține de mână sau nu te mai sărută din senin, e posibil să fie din cauza faptului că face deja aceste lucruri cu altcineva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este foarte sociabil.

În plus, îi place să se distreze și să exploreze, ceea ce duce la întâlnirea multor persoane noi. Dacă ești o persoană nesigură, acesta nu este partenerul ideal pentru tine. Dacă observi că este mai liniștit decât de obicei, poate fi o problemă, pentru că înseamnă că are multe lucruri în minte la care se gândește. Din fericire, nu se va ascunde și e aproape mereu dispus să vorbească sincer.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când un Rac se îndrăgostește de tine, nu te va mai lăsa să pleci.

Îi plac lucrurile simple, cum ar fi o seară liniștită acasă decât o noapte zbuciumată în oraș. Cu toate acestea, dacă observi că e mai supărat decât de obicei și devine din ce în ce mai distant, fii atentă! Racul este deschis cu privire la ceea ce simte de obicei, astfel încât orice schimbare bruscă de comportament este un semn că pune ceva la cale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un bărbat foarte pasional, care adoră să dețină controlul.

Dacă nu primește atenție, va deveni nefericit. Aceste lucru îl poate determina să caute fericirea prin distracții și ieșiri mai dese. Calitățile sale sunt atractive pentru mulți și, astfel, își va satisface nevoile și își va completa lipsurile. Dacă Leul este din ce în ce mai absent, e posibil să te ignore cu un motiv. Încearcă să îl surprinzi mai des dacă nu vrei să îl pierzi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte atent la detalii și este cel mai mare critic pe care l-ai putea întâlni.

Își poate face scenarii bizare în minte, pe care le folosește drept scuză pentru a-și justifica acțiunile. Dacă observi că se poartă prea frumos, făcând lucruri pe care nu obișnuiește să le facă, e posibil să ascundă ceva. Abordarea lui se schimbă total atunci când se simte vinovat. 
 

Citește și: Motivul pentru care ar trebui să-i devii soție, în funcție de zodia lui

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță urăște singurătatea.

Este o persoană corectă, dar acest lucru se poate schimba dacă începe să se simtă singur. Dacă observi că a devenit ușor letargic și lipsit de viață, poate fi vorba despre o vinovăție care îl apasă. Suferă vizibil, dar va evita cu orice preț să vorbească despre asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este o persoană evazivă, căruia îi place să dea adesea vina pe alții pentru greșelile lui.

E important să existe încă de la început o comunicare bună cu acesta. Fii cu un pas înaintea lui și planifică tot mai multe întâlniri cu acesta sau sună-l târziu în noapte. Dacă nu e disponibil și nu ține pasul, e posibil să știi de ce!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este greu de potolit, pentru că adoră libertatea.

Nu încerca să îl ții în lesă, pentru că va riposta. Dacă nu e interesat de ce ai făcut peste ziuă sau nu discută cu tine despre nimic interesant, fii atentă! El e mereu pregătit pentru dezbateri și îi place să vorbească despre ce se întâmplă la știri, spre exemplu. Dacă nu mai face aceste lucruri, înseamnă că mintea îi zboară către altceva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu pare genul care să calce strâmb, însă vinovăția îl va chinui și îl va trăda.

Nu îi stă în caracter să se uite după alte femei, dar dacă o face, cu siguranță e prea mândru să recunoasă. Dacă tonul său devine fără vlagă și se comportă ciudat, acestea ar fi indicii că are ceva pe conștiință.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului îi este bine singur și își exprimă rar sentimentale.

Dacă îl vezi ieșind sau petrecând mai mult timp cu prietenii, încearcă să afli de ce și ce face. Tinde să fugă de probleme sau încearcă să treacă peste problemele din trecut, fără să vorbească despre ele. El urăște promisiunile încălcate. Dacă nu te ții de cuvânt, totul se va întoarce împotriva ta. Așadar, asigură-te că totul este în regulă și că problemele cu care vă confruntați sunt rezolvate pe loc.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești adoră să își facă prieteni și să-i ajute pe ceilalți.

Se încrede mult prea ușor în oameni, iar aceștia profită de multe ori de el. Așa se întâmplă și în cazul în care i se aprind călcâiele după altcineva, pentru că abia la final își va da seama că persoana respectivă nu avea cele mai bune intenții. Regretă greșeala și se teme de consecințe. Dacă începe să fie neliniștit și e mai apropiat și mai drăgăstos cu tine decât de obicei, e posibil să aibă remușcări. Nu vrea să te piardă și ar face orice să poată da timpul înapoi. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod