Cum trebuie să fie aleasa inimii, în funcție de zodia lui

Ce îl face să creadă că ești aleasa inimii lui? E interesat de tine doar acum sau te vrea în viața lui pentru totdeauna? Zodia lui îți poate da răspunsul la toate aceste întrebări!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenera perfectă pentru un Berbec trebuie să fie sinceră și naturală.

Te va respecta mult mai mult dacă arăți cine ești cu adevărat în loc să te prefaci că ești persoana pe care crezi că și-o dorește. Berbecul nu se implică prea ușor în relații, dar dacă vede că nu ascunzi nimic, se va apropia mai repede de tine. Doar în jurul unei astfel de persoane se poate purta și el natural.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când Taurul se întâlnește cu cineva, el caută dragoste, nu o aventură de-o noapte sau o relație pasageră.

Pentru el, e o modalitate de a găsi persoana cu care poate avea un viitor. Dacă ești pregătită pentru o relație serioasă, el va simți și te va vrea în viața lui. Taurul își dorește alături pe cineva care să poată investi în relație la fel de mult ca și el. Dacă nu îți e frică de angajament sau să îți faci planuri de viitor cu el, vei avea un loc special în inima lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din zodia Gemeni nu e genul de om care să se oprească asupra unei singure persoane.

Nu o face pentru că îi place să joace pe mai mult fronturi, ci pentru că există ceva ce îi place la fiecare femeie pe care o întâlnește. Trebuie să fii cu adevărat specială pentru ca el să te aleagă pentru totdeauna. E foarte important să îl faci să se simtă confortabil cu el însuși. Știe că uneori poate fi ciudat, pasional sau prea distant, dar decât să încerci să îl schimbi, mai bine îl lași să fie așa cum e el. Dacă vede că ești capabilă să-l accepți cu bune și cu rele, te va pune în fruntea listei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când Racul se îndrăgostește, el poate fi puțin rezervat și timid.

Ai putea crede că nu e interesat de tine, dar el chiar ia lucrurile încet până când știe sigur care sunt sentimentele sale pentru tine și invers. Trebuie să-i arăți că ești dispusă să depui eforturi cât mai mari pentru relația voastră. Își dorește o parteneră care să își facă timp pentru el. Chiar și atunci când lucrurile devin agitate în viață, să îți rupi din timpul tău pentru a-l suna, a-i trimite un mesaj sau a petrece timp cu el. Așa el va vedea că e o parte importantă din viața ta. Nu permite să vă distanțați și te va considera aleasa inimii lui!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un semn zodiacal extrem de încrezător, care poate atât speria, cât și intriga oamenii din jurul său.

Când Leul se întâlnește cu cineva, o face pentru că vrea, nu pentru că simte că trebuie să fie cu cineva. Aleasa inimii lui trebuie să fie o persoană care îl vrea, deși nu are nevoie de el. Asta înseamnă să fii încrezătoare și independentă, dar totuși să îți placă să petreci timp cu el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru nativul din Fecioară, iubirea este ceva extrem de profund.

El caută pe cineva cu care se poate conecta la nivel emoțional și mental, nu doar fizic. Asta te poate face specială. Aleasa inimii lui trebuie să se deschidă în fața lui și să-și arate latura vulnerabilă. Nu îți fie teamă să vorbești despre temerile tale, despre lucrurile care îți provoacă suferință sau care te enervează în relație.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deși e nevoie de mai mult timp decât în cazul celorlalte zodii pentru a se implica complet într-o relație, odată ce o face, relația respectivă reprezintă totul pentru el.

Nativul din Balanță crede în dragoste la prima vedere, dar vrea să se asigure că acea persoană este potrivită pentru el. Își dorește ca aleasa inimii lui să îl facă să se simtă confortabil și să-i insufle sentimentul de calm și liniște. Vrea ca de fiecare dată când e cu tine, să nu aibă dubii cu privire la viitorul vostru împreună, ci să simtă că poate conta pe tine oricând.
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este genul de bărbat care crede doar în dragoste adevărată și profundă.

Pentru el nu există relații pasagere. Când decide să se întâlnească cu cineva, face acest lucru pentru că e în căutarea partenerei ideale, chiar dacă îi ia mai mult timp până să se implice pe deplin într-o relație. Aleasa inimii sale trebuie să fie o persoană în care poate avea încredere. Dacă îl iei încet, creezi o zonă sigură pentru el. De asemenea, e important să știe că vei fi acolo pentru el atunci când e vulnerabil și că îl aștepți cu brațele deschide pentru a-și spune oful.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul preferă relațiile pasagere și aventurile de-o noapte, deoarece asta înseamnă că nu există atașament și poate pleca oricând dorește.

Aceste fiind spune, trebuie să fii diferită. Aleasa inimii lui trebuie să îl facă să înfrunte lucrurile pe care încearcă să le evite. În loc să pleci atunci când lucrurile devin dificile, el vrea să i te alături și să-l ajuți să-și depășească temerile și problemele legate de angajament. Nu toată lumea poate face asta, deci trebuie să fii cu adevărat specială!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O relație este o investiție pentru Capricorn.

El știe că orice relație vine cu o mulțime de neplăceri pentru care merită să lupți, iar el nu e genul care să renunțe când lucrurile devin complicate. Aleasa inimii lui trebuie să-l facă să-și dorească un viitor alături de ea. Trebuie să îl inspiri și, de fiecare dată când e cu tine, să nu poată vorbi decât despre ceea ce urmează să fie alături de tine. Chiar dacă e vorba de planuri doar pentru câteva săptâmâni, e de ajuns să te vrea pentru totdeauna în viața lui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Oricine cunoaște un Vărsător, știe că acesta este rebelul zodiacului.

El preferă relațiile care nu funcționează după regulile altora. Vărsătorul este cel care trebuie să stabilească regulile în relația sa și o face pentru că doar așa va simți că deține controlul asupra sentimentelor sale. Îi este destul de greu să se deschidă și nu se simte confortabil cu latura sa vulnerabilă. Partenera ideală trebuie să-l învețe lucruri noi în fiecare zi, inclusiv cum să deblocheze acea latură sensibilă a sa într-un mod care nu pune presiune pe el.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Singurul lucru pe care orice nativ din Pești și-l dorește într-o relație este să se simtă înțeles.

Nu toată lumea își dă seama ce se întâmplă cu el și cine e el cu adevărat. Ar simți că ești partenera perfectă pentru el dacă îl accepți pentru cine este. Dacă nu ignori ceea ce simte și nu îi critici sensibilitatea exagerată, va realiza că îți pasă cu adevărat de el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod