horoscop 2020 capricorn

Horoscop 2020. Capricorn: Un an în care vei avea parte de numeroase provocări pe plan financiar

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020: Dragoste

Este un an bun pentru flirt și jocuri amoroase, cu mențiunea că trebuie evitate situațiile periculoase sau interzise. Dacă ești singură, majoritatea încercărilor de a te implica într-o relație serioasă vor eșua, dar vei învăța multe despre dragoste în tot acest timp. Lecțiile primite te vor pregăti pentru viitor și te vor apropia de stabilitatea amoroasă după care tânjești. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, e posibil să te confrunți cu monotonia în cuplu. Din fericire, atât tu, cât și partenerul de viață sunteți dispuși și deschiși către experiențe noi. Astrele te sfătuiesc să încerci să îți îmbunătățești metodele de comunicare.

Pentru început, fii mai răbdătoare și încearcă să îl asculți cu adevărat pe cel de lângă tine.  

Horoscop 2020: Bani

Dacă prima parte a anului va fi liniștită din punct de vedere financiar, nu același lucru se poate spune și despre cea de-a doua. Din iulie începând, se anunță blocaje, afaceri nereușite și scăderi salariale. Nu stai prea bine la capitolul comunicare, așadar puterea ta de convingere va fi cu mult diminuată decât până acum. Nu te baza pe ea, căci vei eșua! Atunci când este vorba de mulți bani puși la bătaie, fii precaută și păstrează-ți întotdeauna o rezervă pentru un eventual eșec. În ciuda încercărilor tale de a face lucrurile să meargă mai bine, se pare că anul 2020 are alte planuri pentru tine.

Îți este testată rezistența, iar dacă promovezi, drumurile ți se vor debloca la final de an.

 

Horoscop 2020: Carieră

Anul 2020 nu vine cu schimbări profesionale prea mari pentru tine. Cu toate acestea, nu poți evolua așa cum ți-ai dori, iar acest lucru te face să îți pierzi puțin încrederea în forțele proprii. Ești bună în ceea ce faci, nimeni nu îți poate contesta abilitățile profesionale, dar mai ai multe de învățat și trebuie să fii conștientă de asta. Axează-te pe perfecționare și fii mereu în pas cu noutatea, altfel nu poți avea pretenții pentru un post mai bun sau bani mai mulți.

Dacă ești implicată în afaceri, astrele te sfătuiesc să eviți negocierile pe cât posibil, pentru că nu stai deloc bine la capitolul comunicare în această perioadă. Te faci respectată la locul de muncă, însă nu poți obține mai mult decât ai deja, cel puțin deocamdată!

 

Horoscop 2020: Sănătate

Începi anul în forță și dispui de o energie de neimaginat. Din păcate, nu vei știi să o distribui corect și eficient, iar acest lucru ți-ar putea afecta atât cariera, cât și starea de sănătate. Dacă în primele două, trei luni ale lui 2020 nu vei resimți oboseala, nu același lucru se poate spune și despre următoarele. Vestea proastă e că forța de muncă și puterea de concentrare vor fi într-o continuă scădere dacă nu iei măsuri.

Stresul și extenuarea fizică și psihică îți pot degrada sănătatea într-un ritm amețitor. Astrele te sfătuiesc să îți respecți pauzele și să nu sari peste vacanțe și concendii. Indiferent de situația ta financiară, există numeroase alternative ieftine prin care te poți relaxa. Trebuie doar să vrei!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod