Horoscop 2020. Cum stai cu banii anul acesta

Descoperă cum vei sta cu banii în anul 2020 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

2020 vine cu oportunităţi financiare tentante pentru tine.

Ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani începând cu a doua jumătate a anului, iar sursele ar putea fi un nou job sau o activitate suplimentară. Dacă ai o pasiune care poate fi fructificată şi suficient timp liber pentru ea, astrele te sfătuiesc să îţi îndrepţi atenţia spre asta şi să dai tot ce ai mai bun pentru a o dezvolta în direcţia dorită. Odată ce vei cunoaşte îmbunătăţiri pe acest plan, ai grijă să cheltuieşti cu măsură şi să nu îţi schimbi standardul de viaţă. Riscul să revii la situaţia de dinainte este destul de mare, fapt pentru care nu ar strica să faci ceva economii. În cazul în care eşti în căutarea unui loc de muncă, e necesar să nu refuzi din start propunerile care se află în afara domeniului tău de activitate. Lărgirea orizonturilor te va ajuta să evoluezi profesional şi, implicit, financiar.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În prima parte a noului an, astrele îți recomandă să reduci cheltuielile și să nu te implici în proiecte costititoare sau investiții pe care nu le poți susține.

De asemenea, nu stai prea bine la capitolul comunicare, ceea ce poate fi un impediment în afaceri. E necesar să te concentrezi pe perfecționare, chiar dacă prin asta nu vei obține beneficiile financiare pe care ți le dorești. Înarmează-te cu răbdare și, cu siguranță, la final de 2020 vei primi primele semnale că te afli pe drumul cel bun. Așteptarea va merita din plin! Vei avea parte de un an intens, cu restricții și eforturi din cauza cărora vei fi de multe ori pe punctul de a ceda, însă ambiția nu te va lăsa să dai înapoi. Cei din jurul tău te vor aprecia pentru perseverența de care dai dovadă și vei fi un exemplu pentru mulți dintre colegii tăi.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În acest an vei încerca să găsești noi modalități de a-ți îmbunătăți situația financiară, astfel că vei fi mai receptivă la sfaturile, criticile și directivele celor cu mai multă experiență în domeniu.

Cu toate acestea, dacă munca pe care o faci este una de echipă, nu este exclus să apară tensiuni între tine și colegii sau partenerii tăi. Există riscul să pierzi oportunități financiare grozave din cauza faptului că ești mult prea concentrată să câștigi bătălia cu aceștia. În prima jumătate a anului, ai putea fi tentată să cheltuiești mai mult decât îți permite bugetul, fapt pentru care astrele te sfătuiesc să te axezi pe economii și pe dezvoltarea unor noi strategii financiare. La final de 2020, vei da dovadă de mai multă maturitate și vei acționa astfel încât să nu te sabotezi singură ca până acum.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul acesta vei avea multe momente în care te vei simți nemulțumită de banii pe care îi caștigi și vei fi tentată să faci unele schimbări riscante pe plan profesional.

Cu toate acestea, mutările pe care nu le gândești atent și din timp nu îți vor aduce deloc beneficii. Astrele te sfătuiesc să acționezi prudent și să eviți investițiile, cel puțin în prima jumătate a anului. Este foarte important să te axezi pe relațiile profesionale, să faci tot posibilul să întâlnești oameni de la care ai ce învăța și să te perfecționezi în domeniul care te pasionează. În consecință, anul acesta trebuie să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta și să încerci pe cât posibil să îți ții impulsivitatea sub control. Deocamdată nu ești pregătită pentru schimbare, dar vei fi cât de curând!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu-ți vei face un scop din a câștiga mai mulți bani anul acesta, însă datorită abilităților tale profesionale, vei reuși să îți îmbunătățești simțitor situația financiară.

Succesul îl vei cunoaște în ultimele luni din 2020, dar pe tot parcursul anului vei primi semnale că te îndrepți în direcția bună. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi prudent, să eviți pe cât posibil afacerile, tranzacțiile și investițiile mari. Indiferent de domeniul în care activezi și de munca pe care o prestezi, ambiția și energia de care dai dovadă te vor pune într-o lumină favorabilă. Ca un ultim sfat, alege munca de una singură în defavoarea celei de echipă, altfel vor exista certuri cu privire la beneficii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația financiară nu îți va crea probleme în 2020.

Chiar și așa, anul acesta vei face tot posibilul să îți crești veniturile pentru a-ți putea permite un stil de viață mai bun, mai luxos. Vrei să avansezi, însă rezultatele mult dorite nu vin atât de repede și ușor precum ți-ai dori. Întâmpini dificultăți în raport cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu, fapt pentru care este recomandat să renunți la munca în echipă. Astrele te sfătuiesc să eviți negocierile și investițiile, pentru că nu stai foarte bine la capitolul comunicare și convingere. În ultimele luni ale anului, mai exact în octombrie și noiembrie, culegi primele roade ale muncii tale, beneficiile fiind atât financiare, cât și de imagine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă în prima parte a anului nu vei întâmpina deloc probleme financiare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ultimele luni din 2020.

Atunci, vei fi nevoită să strângi serios cureaua, pentru că oricum ai ajuns în această situaţie din cauza faptului că ai cheltuit fără limite. Stilul de viaţă luxos pe care l-ai adoptat şi la care tânjeşti în continuare va trebui să înceteze o bună perioadă de timp. Nu îţi va fi uşor, însă va fi o lecţie importantă pe care trebuia să o primeşti într-o formă sau alta. Partea bună este că vei deveni mai ambiţioasă şi mai hotârâtă decât oricând să câştigi bani astfel încât să îţi satisfaci cea mai mare parte a dorinţelor şi nevoilor pe care le ai.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest sector al vieții tale intră într-un con de umbră în 2020.

Datorită rezultatelor și câștigurilor pe care le-ai înregistrat anul trecut, acum poți sta în sfârșit liniștită. Aveai nevoie de stabilitate financiară pentru a putea explora zone necunoscute și pentru a te desfășura așa cum îți dictează inima. Anul acesta ai posibilitatea de a acorda mai multă atenție pasiunilor tale, precum și de a face unele investiții pe care le aveai în plan de mult timp. Chiar dacă vei da și rateuri în numeroasele tale încercări de a te afirma, important este să îți gestionezi bugetul astfel încât să nu te pui niciodată într-o poziție riscantă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii vor fi principala ta preocupate în 2020.

Se poate să fii tentată să cheltuiești fără măsură în acest început de an, creând astfel o gaură considerabilă în buget. Un eveniment neprevăzut de la începutul verii te va face să îți schimbi optica vrând, nevrând. Fie se încheie un parteneriat de succes, se desface un contract profesional aparent stabil sau afacerea în care ești implicată nu mai funcționează, cu siguranță va trebui să te reorientezi rapid. Va urma o perioadă lungă de restricții, în care stilul tău de viață va fi total schimbat. Renunți la confort și te axezi pe economii și pe găsit soluții pentru a reveni pe linia de plutire. Abia la finalul anului vei primi primele semnale că lucrurile se îndreaptă spre direcția bună în ceea ce privește revenirea ta financiară.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă prima parte a anului va fi liniștită din punct de vedere financiar, nu același lucru se poate spune și despre cea de-a doua.

Din iulie începând, se anunță blocaje, afaceri nereușite și scăderi salariale. Nu stai prea bine la capitolul comunicare, așadar puterea ta de convingere va fi cu mult diminuată decât până acum. Nu te baza pe ea, căci vei eșua! Atunci când este vorba de mulți bani puși la bătaie, fii precaută și păstrează-ți întotdeauna o rezervă pentru un eventual eșec. În ciuda încercărilor tale de a face lucrurile să meargă mai bine, se pare că anul 2020 are alte planuri pentru tine. Îți este testată rezistența, iar dacă promovezi, drumurile ți se vor debloca la final de an.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește banii, 2020 nu te găsește mai responsabilă.

Câștigurile tale nu sunt suficiente cât să acopere stilul de viață pe care l-ai adoptat, așadar astrele te sfătuiesc să fii mult mai precaută decât până acum. Cu alte cuvinte, ai ajuns la fundul sacului și trebuie să iei măsuri, fie să îți crești venitul, fie să tai din cheltuieli. Se vor ivi șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar vei obține rezultate bune doar dacă ești foarte atentă la munca și mișcările pe care le faci. Concluzia este că preferi să depui eforturi mărețe pentru a-ți rotunji veniturile, decât să renunți la obiceiurile tale de zi cu zi. La final de an, vei culege roadele și vei vedea progresele.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Situația ta financiară nu se va schimba prea mult, cel puțin în prima jumătate a anului.

Vei simți o oarecare stabilitate pe acest plan și ai putea fi tentată să faci unele investiții sau negocieri riscante. Unele parteneriate s-ar putea să nu fie în favoarea ta. Așadar, analizează cu atenție înainte de a lua o decizie. Dacă nu ai garanția că ieși pe profit, nu are rost să te complici. Astrele te sfătuiesc să eviți cheltuielile majore în ultimele luni ale lui 2020. Cu toate acestea, dacă totuși vrei mai mult de la tine și nu suporți să stai pe loc, lunile de vară sunt favorabile pentru interviuri, cursuri de perfecționare și activități extra-job. Activează-ți ambiția și dacă nu te lași întoarsă din drum de obstacolele întâlnite, cu siguranță vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Poate că nu banii sunt cei mai importanți pentru tine, dar vrei să nu rămâi blocată profesional.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod