Horoscop 2020. Cum vei evolua în carieră în acest an

Descoperă cum vei evolua în carieră în 2020 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa profesională!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul acesta sunt favorizate activităţile de grup, aşadar munca în echipă îţi poate aduce succesul.

Este foarte important să fii mai deschisă cu privire la sugestiile celor din jur şi să accepţi ideea că şi tu poţi greşi. Chiar dacă simţi că stăpâneşti foarte bine domeniul în care activezi, asta nu înseamnă că nu e loc de mai bine. Seriozitatea îţi poate fi răsplătită sub forme surprinzător de plăcute. De asemenea, vei avea parte de numeroase provocări profesionale menite să scoată la iveală tot ce ai tu mai bun. Tot ce trebuie să faci tu este să îţi dai silinţa să faci o treabă bună chiar şi atunci când simţi că nu te regăseşti în sarcinile care îţi sunt distribuite. Adaptarea rapidă la situaţii noi e un plus atunci când vine vorba de avansare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Axează-te în acest an pe îmbunătățirea și evoluția ta profesională, însă nu te aștepta la rezultate imediate.

Dacă ești nemulțumită de jobul tău actual sau de domeniul în care activezi, ia în considerare o reorientare profesională. Orice început este greu, așa că înarmează-te cu multă răbdare și fă tot ce ține de tine pentru a asimila cât mai multe informații noi. De asemenea, astrele te sfătuiesc să lucrezi mai mult de una singură, pentru că munca în echipă te poate ține pe loc. Pe cât de greu va fi începutul anului, pe atât de liniștit și plin de satisfacții va fi finalul lui. Odată cu repoziționarea ta pe scara ierarhică, se va produce și o schimbare de atitudine strâns legată de încrederea pe care ai căpătat-o în tine. Ultimele luni din 2020 vor veni cu bani mai mulți, însă puțini comparativ cu ceea ce urmează să vină în viitorul apropiat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul 2020 este un an al experimentelor profesionale.

Nu poți renunța total la orgoliul caracteristic, însă sunt semne că vrei să lași garda mai jos. Dacă acest lucru nu este valabil în cazul colegilor sau partenerilor de afaceri, vei arăta o oarecare deschidere față de superiorii tăi. Disperarea de a câștiga mai mulți bani te determină să te lași ghidată de alții și te ambiționează să încerci lucruri noi. Dacă prima jumătate a anului este despre planuri, a doua este despre punerea în practică a acestora. Odată ce reușești să ieși din zona de confort și să comunici mai pașnic cu cei din jurul tău, rezultatele nu vor întârzia să apară. Va fi extrem de greu la început și ai putea simți de multe ori că nu mai ești tu, dar noul tu este cu mult mai bun acum și trebuie să fii conștientă de asta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Axează-te pe perfecționare în acest an și nu încerca să obții o avansare pe spatele altora.

Doar pe propriile merite vei reuși să ajungi acolo unde țintești. Astrele te sfătuiesc să nu te îndepărtezi prea mult de domeniul tău de activitate, dar nici de punctul fizic de lucru. Călătoriile în interes de serviciu nu sunt favorizate, precum nici investițiile majore. Obstacolele nu te vor ocoli în prima parte a anului, dar acestea ar trebui să te ambiționeze mai mult, nu să te tragă în jos. Arată-ți intențiile de a deveni tot mai bună prin poziționarea ta lângă oamenii pe care îi stimezi. Chiar dacă ai vrea să ai mai mult succes în carieră, trebuie să fii conștientă că acest lucru nu se întâmplă peste noapte și că drumul într-acolo nu e unul ușor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea multă treabă în acest an și vei fi destul de solicitată atât fizic, cât și psihic.

Deși ai parte de un 2020 intens din punct de vedere profesional, toate eforturile depuse vor fi răsplătite pe măsură. Fără îndoială, vor exista numeroase semne care te vor impulsiona să tragi tare cu munca. Pe lângă rezultatele pe care le vei obține, ambiția va fi cea care te va ajuta să te remarci. Cu toate acestea, anumite persoane din jurul tău ar putea să încerce să îți pună piedici, să te denigreze sau să se folosească de tine, toate acestea din cauza invidiei. Fii cu ochii în patru!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încă de la începutul acestui an vor apărea divergențe între tine și cei cu care lucrezi, de aceea este recomandat să muncești mai mult de una singură.

Mai multe persoane în care aveai mare încredere se vor dovedi a fi pe interes, încercând să profite de tine pentru a se promova. Chiar dacă va dura mai mult până să ajungi la rezultatele dorite, măcar te vei bucura de liniște. Țelurile tale sunt mărețe și vrei să ajungi cât mai sus pe scara ierarhică în 2020. Cu toate acestea, trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că asta nu se va întâmpla de pe o zi pe alta. Toate proiectele pe care le-ai început anul trecut vor evolua încet, dar sigur. Nu îți poți permite nicio greșeală, altfel succesul tău e compromis.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Responsabilităţile pe care le vei avea anul acesta în carieră vor fi mult mai mari decât anul anterior.

Fie că ai un nou job sau activezi în cadrul aceleiaşi companii, e clar că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a menţine lucrurile sub control. Dacă vrei să evoluezi simţitor într-un timp scurt, astrele te sfătuiesc să te reorientezi profesional, să îţi deschizi o afacere sau să faci productiv în timpul tău liber. Este foarte important să fii plătită pentru tot ceea ce faci, să îţi respecţi munca şi, nu în ultimul rând, pe tine. Eşti pro schimbare, aşa că nu ar trebui să îţi fie foarte greu.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul acesta vei avea multe ocazii de a te face remarcată în mediul profesional.

Stai foarte bine la capitolul comunicare și toată lumea o să constate acest lucru. Începând din luna iulie vor fi favorizate negocierile și afacerile în asociere cu alte persoane. Cu toate acestea, vor exista și perioade scurte în care vei întâmpina dificultăți, blocaje sau ți se vor pune piedici. Fii atentă la cei din jurul tău, pentru că nu toți sunt la fel de corecți ca tine. Mai mult decât atât, unii ar putea încerca să te manipuleze și să se folosească de abilitățile tale în scopuri personale, după care să se întoarcă împotriva ta ca și când le-ai fi dușman. Ferește-te de oamenii care sunt exagerat de amabili cu tine, în special dacă nu îi cunoști de multă vreme. La fel de important este să nu te implici în prea multe proiecte deodată, pentru că riști să nu îți iasă nimic bine.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul 2020 vine cu surprize mai puțin plăcute în ceea ce privește viața ta profesională.

Din dorința de a deveni populară la locul de muncă, e posibil să spui sau faci lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea. Dacă cei din jur descoperă că ai denaturat adevărul și nu ai fost sinceră cu ei, atunci e posibil să își piardă încrederea în tine. Relațiile sunt foarte importante, mai ales pentru că munca în echipă este cea ca te poate ajuta să evoluezi în carieră, cel puțin pe parcursul acestei perioade. Nu sunt excluse concedierile sau eșuările în afacerile noi, de aceea este foarte important să ai întotdeauna un plan de rezervă. Nu îți poți permite să rămâi fără nicio sursă de venit, în special dacă ai o familie de întreținut!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul 2020 nu vine cu schimbări profesionale prea mari pentru tine.

Cu toate acestea, nu poți evolua așa cum ți-ai dori, iar acest lucru te face să îți pierzi puțin încrederea în forțele proprii. Ești bună în ceea ce faci, nimeni nu îți poate contesta abilitățile profesionale, dar mai ai multe de învățat și trebuie să fii conștientă de asta. Axează-te pe perfecționare și fii mereu în pas cu noutatea, altfel nu poți avea pretenții pentru un post mai bun sau bani mai mulți. Dacă ești implicată în afaceri, astrele te sfătuiesc să eviți negocierile pe cât posibil, pentru că nu stai deloc bine la capitolul comunicare în această perioadă. Te faci respectată la locul de muncă, însă nu poți obține mai mult decât ai deja, cel puțin deocamdată!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește cariera, în 2020 țintești tot mai sus.

Poate te obligă circumstanțele sau e doar un scop al tău, dar cu siguranță va fi un an cu multă muncă. Nu renunța la viața ta personală în favoarea ei, altfel tot incompletă te vei simți. E necesar să găsești un echilibru între toate sectoarele vieții tale și să te mulțumești cu ceea ce ai atunci când simți că ai obosit sau observi că se strică lucrurile în alte părți. Presiunile te vor ocoli, dar asta prespune responsabilitatea de a-ți asuma consecințele deciziilor pe care le iei. Libertatea de care dispui poate fi riscantă în aceste condiții. În ulimele luni ale anului, lucrurile încep să meargă în direcția dorită.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai planuri mari pentru 2020 în ceea ce privește viața ta profesională.

Unele dintre ele ar putea fi nerealiste, așa că astrele te sfătuiesc să regândești strategia. Nu ține cu dinții de ceea ce ți-ai propus, e important să te adaptezi din mers. Unele proiecte ar putea ajunge în cu totul altă parte decât unde sperai, dar asta nu înseamnă eșec. Munca în echipă este favorizată în ultimele luni ale anului, așadar e necesar să menții o relație bună cu partenerii, colegii și șefii tăi. De asemenea, tot ce este nou și te scoate din zona de confort te provoacă să fii mai bună și mai ambițioasă. Vei cunoaște o altă latură a ta și îți va plăcea sentimentul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod