Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 martie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți place să mergi mereu în viteză, dar uneori nu este bine.

Indicat ar fi să iei lucrurile încet, astfel încât să îți dai seama dacă ceea ce faci e corect. Această grabă îți poate provoca pierderi financiare în această săptămână, dar, din fericire, nu vor fi atât de mari.
 

Citește și: Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 martie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o zi bună pentru a-ți dezvălui latura artistică.

Dacă îți place să pictezi, să scrii, să cânți sau să dansezi, profită de această "vacanță" pentru a face asta. Te va ajuta foarte mult să îți limpezești mintea și să te relaxezi. Ești destul de tensionată, așadar nimic nu te poate face să te simți mai bine decât propriile pasiuni. Mai mult decât atât, hobby-urile tale îți pot aduce beneficii financiare dacă vei avea nevoie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să nu te mai concentrezi pe lucrurile negative, pentru că altfel omiți ce este cu adevărat important.

Nu lăsa părerile alora să stea în calea succesului tău profesional și financiar. Ești pe cale să obții ceea ce îți dorești, numai că trebuie să acorzi atenție doar vocii tale interioare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Probabil vei primi unele invitații la diverse evenimente în această săptămână, doar că nu ești de acord să le onorezi.

E posibil să pierzi oportunități profesionale grozave, însă știi că sănătatea este mai importantă. Concentrează-te pe munca ta și fă-o mai bine decât oricând!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a reflecta asupra situației tale fiananciare.

Vei avea de luat unele decizii importante, așa că nu poți risca să dai greș. Nu pierde trenul, pentru că nu va mai veni altul! În contextul actual, e necesar să faci tot ce ține de tine pentru a-ți menține stabilitatea financiară.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu vei întâmpina probleme financiare, ci faci chiar economii.

Cheltuielile de altădată dispar, cu sau fără voia ta. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți strângi rezerve pentru zile mai puțin plăcute, dar să gândești și un plan de bătaie în ceea ce privește cariera.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi nevoită să anulezi întâlnirile profesionale planificate pentru această săptămână.

Chiar dacă îți dorești să discuți față în față cu anumite persoane, mai bine te-ai rezuma la apelurile telefonice sau la cele video. Acum este momentul să te descurci cu resurse limitate, însă vei reuși cu brio!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți impui anumite limite în ceea ce privește banii și vei reuși să nu te abați de la planul conturat.

Se anunță o perioadă mai dificilă atât pentru tine, cât și pentru ceilalți, dar nu te vei confrunta cu nimic peste care nu poți trece.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru orice altceva în afară de carieră.

E posibil să te confrunți cu un blocaj financiar care nu depinde de tine în niciun fel. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare, pentru că neplăcerile actuale vor dispărea în viitorul apropiat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te afli într-un moment foarte bun pentru a face unele schimbări în viața ta.

E vorba de acele lucruri care te vor ajuta să avansezi și să crești atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Ideile tale invatoare și optimismul cu care rămâi chiar și atunci când ceilalți sunt la pământ te vor ajuta enorm!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi în centrul atenției și vei profita de acest lucru pentru a afla tot mai multe informații care te interesează.

Dacă ești îngrijorată de o decizie profesională sau financiară pe care ai luat-o cu ceva timp în urmă și nu a funcționat, aceasta nu este o scuză pentru a nu lupta în continuare pentru ceea ce îți dorești!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei fi concentrată pe afaceri în această săptămână, doar că acest lucru îți va consuma o mulțime de resurse.

Ai investit bani și nu poți risca să îi pierzi chiar dacă familia nu te înțelege și îți aduce reproșuri. Încearcă să fii diplomată și să nu iei decizii impulsive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod