Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 martie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ia mai mult inițiativa în ceea ce privește munca în această săptămână.

Acum este momentul să te axezi pe carieră și să descoperi noi posibile surse de venit. Ai suficient timp pentru a-ți dezvolta anumite abilități pe care le-ai ignorat până acum. Vei fi surprinsă de ce vei afla!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E de preferat să amâni toate întâlnirile de afaceri sau în interes de serviciu în această săptămână.

Nu este un moment bun pentru interacțiuni sau negocieri, în special dacă este vorba despre bani. Dacă ești cumpătată, te vei descurca cu ceea ce ai economisit până acum și cu veniturile actuale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunță o perioadă prea bună din punct de vedere financiar.

Astrele îți recomandă cumpătarea și economisirea banilor pe cât posibil. Achiziționează doar ceea ce este strict necesar, astfel evitând și deplasările sau interacțiunile cu alte persoane.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Conform ultimelelor previziuni astrale, începutul acestei săptămâni nu va fi prea ușor din punct de vedere financiar.

Se recomandă prudență în ceea ce privește achiziționarea anumitor produse pe care le aveai pe listă. Se asemenea, este de evitat orice schimbare profesională care presupune riscuri.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă aveai planificate anumite deplasări în interes profesional pentru această săptămână, încearcă să le amâni cât poți sau chiar să le anulezi.

Indiferent ce ai face în această perioadă, șansele de succes sunt destul de mici. Stai în umbră până vine și momentul tău!
 

Citește și: Ce urăsc zodiile cel mai mult în viață

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu e necesar să te axezi pe economii.

Este un moment bun pentru a te gândi la viitor și de a acționa în așa fel încât să ai stabilitate pe acest plan. Renunță la vechiul stil de viață, pentru că mai devreme sau mai târziu tot acolo vei ajunge.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situația ta financiară nu va fi deocamdată afectată de ceea ce se petrece în jur.

Chiar dacă nu sunt vești bune în ceea ce privește economia, se pare că tu ești pus destul de bine la adăpost. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să te pregătești și pentru perioade mai puțin bune.
 

Citește și: Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 martie

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Țelurile tale profesionale vor intra într-un con de umbră în această perioadă.

În această săptămână vei fi nevoită să anulezi sau să pui punct unor parteneriate care îți aduceau beneficii până nu demult. Încearcă pe cât posibilul să nu privești doar partea goală a paharului, pentru că un moral bun te poate scoate din orice necaz.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca această săptămână să fie destul de obositoare în ceea ce privește munca.

Anumite schimbări care s-au produs recent ți-au dat ritmul și viața peste cap. Va mai dura ceva până vei reuși să îți gestionezi activitatea în așa fel încât să fii productivă, dar nu trebuie să îți pierzi răbdarea!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu îți pierzi cumpătul, să nu te stresezi din orice și să nu lași evenimentele care se petrec în jur să îți afecteze ritmul de muncă.

Poți face lucruri extraordinare atât timp cât mintea ta este limpede și liniștită. Ai toate șansele să descoperi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta ai șansa de a primi unele oferte care îți pot îmbunătăți situația financiară.

E posibil să fie nevoie de multe eforturi din partea ta pentru a putea să le duci pe toate, însă va merita din plin. Astrele te sfătuiesc să nu dai cu piciorul niciunei oportunități!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele te sfătuiesc să renunți la unele obiceiuri costisitoare și să te axezi mai mult pe economie și prevenție.

Stabilitatea financiară este foarte importantă în acest moment, așa că nu risca nimic! Nu o duci rău, însă tocmai de aceea nu le permite celorlalți să profite de tine și de bunătatea ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod