Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tânjești sus, dar nu ai o bază reală pentru îndeplinirea viselor tale profesionale.

Din când în când, cum ar fi în această săptămână, e necesar să revii cu picioarele pe pământ înainte de a pierde bani, timp și renume. Încearcă să evoluezi treptat, să iei lucrurile pas cu pas și să nu sari etape!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vor avea loc îmbunătățiri în ceea ce privește relațiile profesionale.

Colectivul și superiorii tăi sunt mai deschiși spre a-ți asculta ideile, iar tu mai puțin acidă și supărăcioasă. Nu vei evolua în carieră dacă nu există înțelegere între tine și cei din jur, așa că fă tot posibilul să o obții. Doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor exista modificări ale situației tale financiare în această săptămână, cu toate că ți-ai dori.

Încercările tale de a câștiga mai mulți bani eșueză, pentru că unele proiecte în care ești implicată se vor bloca definitiv. Caută totuși să nu te lași prea mult afectată de acest lucru!
 

Citește și: Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 martie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți recomandă să eviți deplasările în interes de serviciu sau orice activitate în afara biroului sau incintei în care activezi.

Riscul de accidentări, îmbolnăviri sau pierderri financiare sunt destul de mari în aceste zile. De asemenea, evită tranzacțiile sau semnarea oricăror documente oficiale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Acționezi riscant și, de această dată, câștigi.

Nu e o regulă, așa că nu te baza pe această tehnică de acțiune. Banii sunt o prioritate pentru tine în acest moment și nu te vei lăsa până nu vei obține ceea ce ți-ai propus. În această săptămână vei culege primele roade ale muncii tale!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei avea parte de mai multe cheltuieli care îți vor goli buzunarele.

Cu toate acestea, investițiile sau achizițiile pe care le faci îți oferă la schimb confort și siguranță. Nu vei pierde acești bani, așa că nu ai motive să fii tristă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a te concentra pe tine și pe nevoile tale.

Începe să investești mai mult în sănătatea și aspectul tău fizic, pentru că astfel vei avea o viață mai bună. Un abonament la sală, o serie de ședințe de masaj, o sesiune de shopping și o vizită la coafor poți fi doar câteva idei prin care îți demontrezi că te iubești!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci rău pe plan financiar, dar și dacă ai duce-o, astfel de probleme precum cele care apar în această săptămână merită orice efort sau compromis.

O problemă dentară sau una care necesită intervenții estetice este pe lista priorităților în aceste zile. Dacă nu te descurci cu banii, nu ezita să ceri un împrumut de la o persoană apropiată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se pare că viața sentimentală în ocupă mintea și aproape tot timpul, așadar cariera și banii vor fi neglijați în aceste zile.

Din păcate, din cauza faptului că nu te poți concentra la serviciu, există riscul să fii sancționată sau cel puțin mustrată de superiorii tăi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Evită deplasările profesionale și afacerile în această săptămână, pentru că rezultatele nu vor fi cele dorite de către tine.

Nu îți pierde timpul cu ceea ce nu merită, ci mai degrabă te-ai concentra să ajungi la un consens cu partenerul de viață asupra bugetului comun.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există riscul unor cheltuieli inutile în această săptămână, așadar astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la intențiile celor din jur.

Nu te manipulată de vorbe, chiar dacă vin din partea unor persoane pe care crezi că le cunoști bine. Puțin scepticism nu strică niciodată!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Muncește cu aceeași sârguință ca și până acum, chiar dacă nu obții rezultatele cu care te-ai obișnuit.

Banii sunt importanți pentru tine, dar dacă ai ajuns totuși la un anumit nivel, astrele te sfătuiesc să încetinești ritmul și să te bucuri de ce ai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod