Horoscopul de weekend: Vărsătorul trebuie să aibă grijă la bârfe


Fecioară

Dacă prima zi de weekend va fi destul de agitată pentru tine, nu la fel vor sta lucrurile duminică. Dacă totul este aranjat în detaliu, te poți bucura alături de cei dragi de câteva activități relaxante. Cu siguranță când vei reveni la serviciu, o să ai cu ce să te lauzi în fața colegilor!

Balanță


Nu traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere al sănătății. Cu toate acestea, nu ai motive reale să te îngrijorezi, cel puțin pentru moment. Încearcă să mergi mai des la medic, chiar dacă tu consideri că e vorba de mici simptome care nu trebuie să stârnească îngrijorare!

Scorpion


O persoană din anturajul tău traversează o perioadă mai dificilă, iar tu faci tot ce îți stă în putință ca să o sprijini.
Totuși, nu exagera cu amabilitatea pentru că s-ar putea să creadă că ai interese ascunse!

Săgetător


Trebuie să acorzi o atenție mai mare persoanelor din jurul tău, mai ales dacă acestea sunt cumva dependente de tine! Încearcă să fii mai receptiv/ă la nevoile celorlalți și să îți adaptezi conduita în funcție de acest aspect!

Capricorn


Ești în așteptarea unei sentințe sau decizii a unei autorități a statului. Până atunci, nu știi cum trebuie să acționezi și preferi să fugi de responsabilitate.
Totuși, ulciorul nu merge la infinit la apă, la un moment dat o să ți se ceară mai multă implicare!

Vărsător


Nu te grăbi să îi cataloghezi pe cei din jurul tău, chiar dacă bârfa a ajuns sport național la serviciu! Renunță la comentariile malițioase făcute pe WhatsApp și urmărește-ți doar propriul interes! Din fericire, un părinte sau o altă rudă mai în vârstă este cu ochii pe tine și te poate îndruma în direcția bună!

Pești


Aceste două zile se anunță a fi mai distractive decât te așteptai.
Altfel spus, sunt mari șanse să primești câteva invitații la un concert, la un eveniment sportiv sau chiar la o piesă de teatru. Important este să ai o activitate și un cerc social, sigur e mult mai interesant decât să îți petreci weekendul singur/ă pe canapea, vizionând non-stop seriale sau filme!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
26 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod