Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 februarie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă simți nevoia să petreci mai mult timp de una singură sau alături de prietenii tăi, este foarte important să nu îți neglijezi nici partenerul, copiii sau rudele apropiate.

Încearcă să le acorzi timp în egală măsură și să găsești un echilibru între viața ta socială și cea de familie.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește dragostea, însă doar dacă ești singură și disponibilă.

Ai șansa de a cunoaște oameni interesanți, iar cu unul dintre ei chiar poți începe o idilă romantică. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să renunți la ideea de egalitate absurdă, ci să dai dovadă de înțelegere. Răzbunarea nu aduce nimic bun!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de confruntări cu partenerul de viață pe diverse teme.

Micile nemulțumiri se pot transforma cu ușurință în adevărate conflicte, în care amândoi vă veți reproșa lucruri acumulate de-a lungul timpului. Încearcă să nu dezgropi morții, altfel tot tu vei avea de suferit!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților a trecut, încearcă să păstrezi atmosfera romantică de atunci.

Mai mult decât atât, comunicarea cu partenerul de viață ar trebui să se desfășoare cu ușurință, pentru că doar așa veți reuși să găsiți soluții la problemele de cuplu pe care le întâmpinați.
 

Citește și: Cum arată soția ideală pentru el, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă vei petrece mai mult timp alături de partenerul tău în această săptămână, asta nu înseamnă că problemele dintre voi vor dispărea.

Fără sinceritate și o comunicare deschisă, neînțelegerile mai vechi vor reveni de fiecare dată când contextul o cere. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu te arunci în brațele primului venit doar de dragul de a avea pe cineva lângă tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una reușită din punct de vedere sentimental, pentru că împreună cu partenerul de viață vei putea să îți îndeplinești un vis.

Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, cu siguranță ești pregătită pentru schimbare. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil persoanele care încearcă să se bage pe sub pielea ta cu orice preț!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relația în care ești implicată îți aduce mari satisfacții, iar în aceste zile îi vei arăta mai multă apreciere partenerului de viață.

Faptul că ești recunoascătoare pentru ceea ce ai și ce trăiești te împiedică să te abați de la calea cea bună. În cazul în care ești singură, trebuie să conștientizezi faptul că popularitatea ta nu îți aduce beneficii în ceea ce privește dragostea, cel puțin nu acum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea dintre tine și partener va triumfa în această săptămână.

Atât voi doi, cât și cei din jurul vostru veți remarca o apropiere neașteptată, după ce o lungă perioadă de timp nu v-ați vorbit sau ați stat separat. Împăcarea este întotdeauna dulce, însă ai grijă ca problemele care v-au despărțit să nu mai reapară!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începând din această săptămână, vor avea loc schimbări în viața ta sentimentală.

Dar, din păcate, s-ar putea să nu fie dintre cele mai bune. E posibil să te confrunți cu gelozia partenerului, cu dispute pe tema banilor la comun sau contraziceri în ceea ce privește educația copiilor. Astrele te sfătuiesc să nu deschizi nicio discuție atunci când ești nervoasă!
 

Citește și: Cea mai mare frică a ta, în funcție de zodie

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să îți exprimi sentimentele și să îi spui partenerului de viață de fiecare dată când te nemulțumește ceva.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu discuți doar despre lucruri negative, ci să scoți în față și bucuriile pe care acesta ți le oferă. În cazul în care cele din urmă sunt prea puține comparativ cu problemele, trebuie să iei o decizie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

A sosit momentul să te preocupe mai mult propria persoană, în special dacă vrei să îți găsești rapid pe cineva cu care să îți petreci tot restul vieții.

Astrele te sfătuiesc să îndrăznești la o schimbare de look, care te va ajuta să capeți mai multă încredere în tine. Ai nevoie să renunți la vechiul TU!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Această săptămână va fi una bună pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Se pare că ești într-o dispoziție de zile mari, iar veselia și umorul sunt calități extrem de atractive în ochii bărbaților. Mergi cu încredere spre orice persoană pe care o placi, pentru că succesul e garantat!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod