Horoscopul săptămânii 10-16 februarie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să îţi faci mai mult timp pentru partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales că o să fie Ziua Îndrăgostiţilor. Se poate ca acesta să se simtă neglijat sau poate chiar ruşinat dacă nu marchezi cumva această zi specială. Dacă eşti singură, astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe carieră, pentru că nu este un moment favorabil pentru cuceriri sau noi relaţii.

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări majore în această săptămână. Chiar dacă vei avea unele cheltuieli noi, ai grijă să reduci din altele pentru a nu-ţi dezechilibra bugetul. Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să te axezi pe comunicare, relaţii şi parteneriate. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei fi mai relaxată, astfel că te vei concentra mai mult pe persoana iubită, copii sau rude apropiate. Dai dovadă de mai mult romantism şi vei primi acelaşi lucru la schimb. Se anunţă o atmosferă caldă şi suficiente dovezi de iubire încât să resuscitezi relaţia de cuplu în care eşti implicată. La final de săptămână te aşteaptă o surpriză!

Deşi responsabilităţile de la locul de muncă se înmulţesc, se pare că banii rămân aceiaşi. E posibil să capeţi unele frustrări din această cauză, însă pentru moment nu ai de gând să faci nimic în acest sens. Lasă-te ghidată de instinct, pentru că nu va da greş!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Deşi ar trebui să ai parte de o atmosferă frumoasă în viaţa de cuplu, se pare că neînţelegerile cu partenerul de viaţă nu te vor ocoli în această săptămână. Motivele pot fi diverse, de la cele mai nesimnificative la unele cu adevărat serioase. Încercaţi să nu vă ascundeţi problemele sub preş doar pentru a vă preface fericiţi de Ziua Îndrăgostiţilor!

Banii ar putea fi un subiect delicat în această săptămână. Discuţiile despre buget provoacă scântei fie între tine şi partenerul de viaţă, fie între tine şi partenerii de afaceri. Dacă observi că lucrurile degenerează şi nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun, cel mai bine ar fi să vă separaţi financiar.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O persoană din exterior îşi va băga coada în viaţa ta privată, lucru care ar putea crea tensiuni în ceea ce priveşte cuplul din care faci parte. Dacă relaţia ta este la început de drum, cu siguranţă acesta este un test de rezistenţă pentru partenerul tău. Finalul săptămânii este mai liniştit, în mare parte datorită spiritului care pluteşte în aer cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani în viitorul apropiat, e necesar să încetezi să le mai acorzi ajutor celor din jurul tău atunci când aceştia nu se descurcă. Acţionând în acest fel, nu faci nimic altceva decât să te îndepărtezi de îndatoririle tale. Săptămâna aceasta e momentul perfect pentru a le explica colegilor sau partenerilor tăi că regulile se schimbă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

E cazul să îţi faci mai mult timp pentru tine şi pentru viaţa ta privată. În ultima perioadă te-ai lăsat la urmă, iar nevoile tale încep să urle după ajutor. Fie că eşti singură sau implicată într-o relaţie, e necesar să te reinventezi pentru a avea mai mult succes în dragoste. Mergi la un salon de înfrumuseţare şi lasă-te în voia stiliştilor!

Nu o duci deloc rău cu banii, aşadar îţi poţi permite fără griji măcar o zi de răsfăţ. Important este să îţi faci timp pentru tine şi pentru bunăstarea ta fizică şi psihică. La locul de muncă te aşteaptă sarcini care necesită muncă inutilă şi, din păcate, nu te poţi împotrivi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi uşoară, însă nu din pricina situaţiei tale sentimentale. Din contră, partenerul de viaţă se va dovedi a fi un ajutor de nădejde, care te va sprijini şi îţi va oferi exact ce ai nevoie pentru a putea trece peste greutăţile vieţii. Dacă eşti singură, astrele îţi recomandă să nu te arunci în braţele primului venit, pentru că dacă se întâmplă aşa, singura explicaţie este nevoia ta disperată de afecţiune.

Săptămâna aceasta vei avea mai multe cheltuieli decât te aşteptai şi te vei vedea nevoită să ceri ajutorul celor din jurul tău. Din fericire, vei găsi o persoană dispusă să îţi ofere banii de care ai nevoie şi, mai mult decât atât, să îi returnezi atunci când vei putea. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de bună în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Chiar dacă te confrunţi frecvent cu gelozia partenerului de viaţă, în aceste zile va fi linişte şi pace. Ziua Îndrăgostiţilor îşi pune amprenta favorabil asupra relaţiei voastre. Cu toate acestea, după ce trece vraja, lucrurile vor reveni la normal, aşa că nu îţi face iluzii prea mari!

Cineva va apela la ajutorul tău financiar în această săptămână şi nu vei fi capabilă să refuzi. Din fericire, este vorba despre o persoană în care ai încredere şi, astfel, îţi va fi mai uşor să scoţi suma respectivă din buzunar. Pentru a sta mai liniştită, stabileşte un termen limită de returnare. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este important ca în această săptămână să nu renunţi la tot de dragul partenerului de viaţă. Chiar dacă sunteţi la început de drum, astrele te sfătuiesc să evidenţiezi faptul că ai propria viaţă şi, astfel, acesta ţi-o va respecta în viitor. Trasează linii clare din stadiul incipient! Ziua Îndrăgostiţilor va fi un exces de romantism şi declaraţii siropoase de iubire, nu crede chiar tot ce auzi!

Încearcă în această săptămână să finalizezi proiectele sau sarcinile de care te-ai apucat şi, cu siguranţă, vei primi rezultatele mult dorite cât de curând. Cu banii nu întâmpini probleme, ci din contră se zăresc oportunităţi grozave de înmulţire a lor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să îţi faci timp pentru mai multe activităţi împreună cu partenerul de viaţă, pentru că săptămâna aceasta e săptămâna iubirii. Chiar dacă ai multe alte lucruri de făcut, nu ar strica să le laşi pe altădată. Dacă eşti singură, trasează linii clare cu privire la relaţia dintre tine şi un fost iubit, chiar dacă acesta insistă spre împăcare.

Te poţi face remarcată la locul de muncă datorită abilităţilor tale de organizare şi competenţelor tale profesionale, însă asta nu înseamnă că vei avea şi beneficii financiare. Din păcate, te simţi şi chiar eşti blocată într-o poziţie care nu îţi oferă posibilitatea de a avansa. Astrele te sfătuiesc să faci o schimbare, chiar dacă e greu să ieşi din zona ta de confort.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru dragoste, în special dacă eşti singură şi disponibilă. Căutarea partenerului ideal nu mai este atât de dificilă precum în trecut, aşadar te vei desfăşura cu lejeritate şi cu îndrăzneală. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi chiar ai copii, aceste zile vor fi încărcate de sarcini gospodăreşti şi responsabilităţi noi.

E nevoie să ceri ajutorul unei persoane influente pentru a putea să faci schimbarea mult dorită în carieră. O recomandare nu strică niciodată, pentru că apoi totul va decurge de la sine. Ai destul de multă încredere în ceea ce poţi, însă ai nevoie de o rampă de lansare pentru a reuşi. De aici până la un salariu mai mare nu mai e decât un pas!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua Îndrăgostiţilor din acest an va ieşi în evidenţă prin nefericire pentru tine. Se poate ca relaţia în care eşti implicată să fie pe sfârşite sau deja să se fi încheiat, lăsând în urma ei o mulţime de resentimente şi suferinţă. Încearcă să îţi găseşti tot timpul activităţi noi, să te înconjori de persoane dragi şi să gândeşti pozitiv!

În ceea ce priveşte viaţa ta profesională şi financiară se anunţă veşti bune în aceste zile. E posibil să primeşti răspunsuri favorabile la unele solicitări sau interviuri recente. Chiar dacă schimbările prespun multă birocraţie, câştigurile care te aşteaptă sunt mult prea tentante ca să nu le faci.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu intri în competiţie cu partenerul de viaţă, ci doar să vă bucuraţi reciproc de reuşitele voastre. Atât timp cât formaţi o echipă şi nu sunteţi adversari, şansele de succes devin din ce în ce mai mari. De asemenea, nu lăsaţi problemele financiare pasagere să vă afecteze relaţia. De Ziua Îndrăgostiţilor vei avea parte de mult romantism, fie din partea iubitului sau soţului, fie din partea admiratorilor.

Este o săptămână bună pentru planuri profesionale, însă nu pentru acţiune. Înainte de a face o mutare importantă, ai grijă să te sfătuieşti cu cine trebuie şi să analizezi cu atenţie avantajele şi dezavantajele. Cariera este un punct de interes pentru tine, dar nu renunţa la tot de dragul banilor sau a faimei!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod