Horoscopul săptămânii 23-29 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi una destul de agitată pe plan sentimental, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi soluții la problemele pe care le întâmpini. Întotdeauna rezolvi lucrurile prin pozitivism și calm și nici acum nu va fi o excepție. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui partener, șansele să-l găsești sunt extrem de mici.

Ia mai mult inițiativa în ceea ce privește munca în această săptămână. Acum este momentul să te axezi pe carieră și să descoperi noi posibile surse de venit. Ai suficient timp pentru a-ți dezvolta anumite abilități pe care le-ai ignorat până acum. Vei fi surprinsă de ce vei afla!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru reflecție. E necesar să fii atentă la comportamentul partenerului de viață și să tragi concluziile corecte. Mai mult timp petrecut alături de el va dezvălui aspecte la care nu te așteptai. Dacă ești singură, urmează o perioadă grea și apăsătoare.

E de preferat să amâni toate întâlnirile de afaceri sau în interes de serviciu în această săptămână. Nu este un moment bun pentru interacțiuni sau negocieri, în special dacă este vorba despre bani. Dacă ești cumpătată, te vei descurca cu ceea ce ai economisit până acum și cu veniturile actuale.

Citește și: Ce urăsc zodiile cel mai mult în viață

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta socială are de suferit de pe urma schimbărilor care se petrec în jurul tău, dar asta nu presupune doar lucruri negative. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, acum este momentul perfect pentru a te reconecta cu partenerul. Dacă ești singură, relațiile la distanță sunt cea mai bună soluție pentru a minimaliza sentimentul lipsei de afecțiune.

Nu se anunță o perioadă prea bună din punct de vedere financiar. Astrele îți recomandă cumpătarea și economisirea banilor pe cât posibil. Achiziționează doar ceea ce este strict necesar, astfel evitând și deplasările sau interacțiunile cu alte persoane.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai grea în ceea ce privește dragostea, pentru că îți sunt limitate interacțiunile cu persoanele pe care le iubești. Cu toate acestea, extrage doar partea bună din tot ce se întâmplă și privește această schimbare drept o bine meritată pauză de odihnă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă sau ai copii, axează-te în principal pe familie!

Conform ultimelelor previziuni astrale, începutul acestei săptămâni nu va fi prea ușor din punct de vedere financiar. Se recomandă prudență în ceea ce privește achiziționarea anumitor produse pe care le aveai pe listă. Se asemenea, este de evitat orice schimbare profesională care presupune riscuri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relația ta amoroasă ar putea traversa o perioadă de schimbări, dar asta nu înseamnă că lucrurile stau rău. Orice modificare în stilul de viață și în rutina zilnică are potențialul de a-ți îndrepta atenția către lucrurile pe care le-ai ignorat până acum. Se poate produce o apropiere între tine și partener, însă dacă ești singură va mai dura ceva până vei putea începe din nou maratonul întâlnirilor.

Dacă aveai planificate anumite deplasări în interes profesional pentru această săptămână, încearcă să le amâni cât poți sau chiar să le anulezi. Indiferent ce ai face în această perioadă, șansele de succes sunt destul de mici. Stai în umbră până vine și momentul tău!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai greoaie decât cea anterioară, însă te vei descurca. Traversezi o perioadă a schimbărilor, în care ritmul vieții în doi este cu mult influențat. Există și părți bune, dar și rele. Tu încearca să le transformi pe cele negative în ceva pozitiv sau să le ignori complet!

Nu vor exista schimbări pe plan financiar în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu e necesar să te axezi pe economii. Este un moment bun pentru a te gândi la viitor și de a acționa în așa fel încât să ai stabilitate pe acest plan. Renunță la vechiul stil de viață, pentru că mai devreme sau mai târziu tot acolo vei ajunge.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestei săptămâni nu vor fi ușoare, însă în mare parte din cauza faptului că ești mult prea ocupată și stresată profesional. Cu dragostea nu stai rău, dar nici nu ai timp să te gândești la micile probleme existente în cuplu. Încet, încet, totul va reveni la normal și vei aprecia mai mult ce ai și pe cine ai în viața ta!

Situația ta financiară nu va fi deocamdată afectată de ceea ce se petrece în jur. Chiar dacă nu sunt vești bune în ceea ce privește economia, se pare că tu ești pus destul de bine la adăpost. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să te pregătești și pentru perioade mai puțin bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta este un prilej numai bun pentru a petrece mai mult timp cu părinții, partenerul de viață sau copiii. Acum se va produce o reconectare cu aceștia, la un nivel destul de profund. Dacă ești singură, limitează comunicarea directă cu admiratorii tăi, cel puțin o perioadă! După aceea, cu siguranță vei avea mai mult succes și totul datorită faptului că vei avea de unde alege!

Țelurile tale profesionale vor intra într-un con de umbră în această perioadă. În această săptămână vei fi nevoită să anulezi sau să pui punct unor parteneriate care îți aduceau beneficii până nu demult. Încearcă pe cât posibilul să nu privești doar partea goală a paharului, pentru că un moral bun te poate scoate din orice necaz.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relația ta de cuplu va fi pusă la încercare în această săptămână. Dacă nu ai un iubit de prea mult timp, acum se va decide soarta voastră. Dacă ești implicată într-o relație serioasă și de lungă durată, momentele de afecțiune vor fi mai dese, dar și confruntările. Cu toate acestea, situația pare a fi echilibrată. Dacă ești singură, ia-ți gândul de la cuceriri!

E posibil ca această săptămână să fie destul de obositoare în ceea ce privește munca. Anumite schimbări care s-au produs recent ți-au dat ritmul și viața peste cap. Va mai dura ceva până vei reuși să îți gestionezi activitatea în așa fel încât să fii productivă, dar nu trebuie să îți pierzi răbdarea!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunță mai multă activitate în viața de cuplu și de familie. Relația ta amoroasă are ocazia de a deveni mai puternică și mai sudată, cu mențiunea că trebuie eforturi din partea ambilor parteneri. Dacă ești singură, singurătatea poate fi mai apăsătoare decât oricând în această perioadă, însă astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția către alte aspecte ale vieții tale și să încerci să te menții cât mai ocupată!

Încearcă să nu îți pierzi cumpătul, să nu te stresezi din orice și să nu lași evenimentele care se petrec în jur să îți afecteze ritmul de muncă. Poți face lucruri extraordinare atât timp cât mintea ta este limpede și liniștită. Ai toate șansele să descoperi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

Citește și: Cum trebuie să fie aleasa inimii lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relația de cuplu în care ești implicată va deveni mai armonioasă în această perioadă, însă nu același lucru se poate spune despre relațiile cu rudele sau prietenii. Cele din urmă ar putea fi afectate de unele schimbări care se produc fără voia ta. Din păcate, tot ce poți face este să încerci să păstrezi cât mai mult contactul cu cei dragi, chiar dacă de la distanță.

Săptămâna aceasta ai șansa de a primi unele oferte care îți pot îmbunătăți situația financiară. E posibil să fie nevoie de multe eforturi din partea ta pentru a putea să le duci pe toate, însă va merita din plin. Astrele te sfătuiesc să nu dai cu piciorul niciunei oportunități!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Șansele de a te vedea cu persoanele dragi scad de la zi la zi, iar în această săptămână vei resimți mai acut schimbările care se produc în jurul tău. Cu toate acestea, rămâi pozitivă și încerci pe cât posibil să îți ocupi timpul cu activități benefice corpului și minții.

Astrele te sfătuiesc să renunți la unele obiceiuri costisitoare și să te axezi mai mult pe economie și prevenție. Stabilitatea financiară este foarte importantă în acest moment, așa că nu risca nimic! Nu o duci rău, însă tocmai de aceea nu le permite celorlalți să profite de tine și de bunătatea ta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod