Un film pentru fiecare zodie. Care este al tău?

Vizionarea fiecăruia dintre aceste filme este o modalitate amuzantă de a înţelege mai bine zodiile. Pregăteşte popcornul şi relaxează-te!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"The Spy Who Dumped Me"

Filmul are umorul şi curajul unui Berbec. Femeile din distribuţie sunt eroine şi se pot adapta uşor oricîror situaţii noi, la fel ca un Berbec. Această comedie evidenţiază, de asemenea, latura distractivă a acestui nativ, cât şi implusivitatea şi pasiunea lui. Berbecul îşi trăieşte viaţa într-un ritm rapid, iar creativitatea cu care este înzestrat îl ajută să treacă prin orice, la fel ca personajele de bază ale acestui film hilar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"Pride & Prejudice"

Acest film este probabil cel mai bun film de dragoste din toate timpurile. Bazându-se pe romanul lui Jane Austen, filmul se învârte în jurul ideei de aşteptare a persoanei iubite pentru o perioadă lungă de timp, lucru pe care Taurul îl poate înţelege cel mai bine. Taurul poate fi extrem de capabil şi încăpăţânat, la fel ca şi Elizabeth sau Darcy. Atât loialitatea lui Elizabeth cât şi a lui Darcy este un exemplu foarte bun al uneia dintre cele mai puternice calități ale Taurului. În plus, din moment ce Taurul iubeşte luxul, partea estetică a acestui film îi va fi pe plac.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Kung Fu Panda"

Filmul descrie la perfecţie curiozitaea şi jocul caracteristice Gemenilor. Nativul din Gemeni este un copil foarte activ care adoră să exploreze, la fel ca personajele acestui film. Îi place jocul care este asociat cu seriozitatea, două lucruri cu care jonglează foarte uşor. La fel cum personajul principal nu doreşte să lucreze în fiecare la magazinul familiei, la fel nici acest nativ nu vrea să repete sau să fie blocat în acelaşi loc.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

"Sweet November"

Acesta este un film în care majoritatea Racilor se vor regăsi, pentru că ei sunt celebri pentru abilitatea lor de a se îndrăgosti şi ataşa imadiat. Acţiunea acestui film se învârte în jurul unei case confortabile şi a unui cuplu orientat spre familie. Vibraţiile din acest film sunt perfecte pentru Rac. Vei ştii că este vorba de un Rac atunci când el se comportă exact ca personajul principal de sex feminin din această producţie. Deşi este bolnavă, întotdeauna are grijă de ceilalţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

"La La Land"

Filmul este despre cum să devii un star şi descrie foarte exact controlul interior şi pasiunea unui Leu. Este un film care expune luptele pe care le poartă un leu în numele iubirii pentru artă sau evoluţie. Pasiunea Leului îl duce în locuri la care alţii nu ajung pentru că ei renunţă prea uşor. Leului îi place să se distreze şi iubeşte petrecerile. Personajele principale ale acestui film au multe dintre trăsăturile acestei zodii. Îşi setează obiective şi vor face totul pentru a ajunge unde şi-au propus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

"Anon"

Anon este un film poliţist care arată că internetul este accesibil în orice moment şi tot ce se întâmplă sau văd oamenii este undeva stocat. Orice şi oricine are un dosar, creând o ordine extremă pentru societate, pentru că totul este vizibil pentru poliţie, criminalitatea fiind astfel foarte scăzută. Cu toate acestea, atunci când detaliile sunt în neregulă, personajul principal trebuie să găsească defectul în sistem şi să-l repare. Toate micile detalii din acest film şi stilul său curat descriu cu exactitate personalitatea perfecţionistei Fecioare. Mentalitatea şi grija acestei native sunt, de asemenea, prezentate în acest film. O Fecioară renunţă adesea la somn pentru a rezolva o problemă şi va face orice pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

"Valerian & the City of a Thousand Planets"

Acesta este un SF ciudat care se învârte în jurul ideei de a face de trebuie şi de a face dreptate. Justiţia este cel mai important lucru pentru nativul din Balanţă şi, asemenea personajelor din film, o Balanţă nu se teme să facă ceea ce trebuie. Acest nativ este ataşat prietenilor lui cum sunt eroii din aceste film care depind unul de celălalt. O Balanţă luptă pentru a face dreptate celor din jur şi pentru a-i elibera. Ea poate uita adesea de propriile nevoi pentru că e prea prinsă în problemele altora.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

"Get Out"

Acesta este un film înfricoşător cu un mesaj puternic. Un Scorpion nu se teme să se uite la neregulile din societatea în care trăim pentru a le scoate la iveală şi despre asta este vorba şi în acest film. El e cel care este dispus să privească latura întunecată a unei situaţii. Modul său de gândire este foarte intens şi foarte important pentru lumea în care trăieşte, pentru că e dispus să-şi asume cu curaj subiecte delicate pentru a ajuta la rezolvarea lor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

"Alexander"

Acest film dezvăluie latura aventuroasă a faimosului Săgetător Alexandru cel Mare. Personajul principal este unul mitologic, legat de zei şi filozofie, la fel ca mulţi Săgetători. Arcaşul este simbolul acestei zodii şi, în acest film, există cu siguranţă o mulţime de arcuri şi săgeţi. Simbolul în sine este o parte umană şi una animalică, la fel ca legătura puternică dintre Alexandru şi o pasăre din film.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

"American Sniper"

Filmul este despre loialitate, un termen la care Capricornul ţine foarte mult. Capricornul este o persoană cu picioarele pe pământ, dornic să înveţe despre lume şi să cunoască istoria, dar şi să-i protejeze pe cei dragi cu orice preţ. Capricornul este, de asemenea, foarte logic şi acţionează astfel pentru a ajunge unde îşi doreşte. El este rece şi distant pentru că munceşte atât de mult încât uită de latura lui emoţională. Are o gândire practică, e calculat şi poate obţine multe lucruri, la fel ca şi protagonistul acestui film.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

"Guardians of the Galaxy"

Nu există film mai bun pentru a descrie natura Vărsătorului. Eroii acestui film îşi riscă viaţa pentru a salva oameni pe care nici măcar nu îi cunosc. Ei sunt personaje cu multă carismă şi curaj, simţ al datoriei şi idealism, la fel ca şi Vărsătorul. Vărsătorul este prietenos, lider înnăscut, are simţul umorului şi îşi face prieteni oriunde s-ar afla, la fel ca şi personajul principal al filmului.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

"Into the Wild"

Acesta este un film despre cum să-ţi urmezi inima, despre renunţarea la gândirea convenţională şi descoperire. Bazându-se pe romanul lui Jon Krakauer, acest film este despre un om care renunţă la viaţa sa obişnuită pentru a trăi în sălbăticie. Încearcă să îi spui unui nativ din Peşti ce să facă şi vei descoperi că nu are nici cea mai mică intenţie de a respecta vreo regulă, la fel ca şi personajul central al acestui film. Peştii se îndrăgostesc deseori de ceea ce este în faţa lor şi trăiesc momentul, lucru pe care îl simte şi protagonistul filmului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod