4 modele de pantofi în tendințe pentru toamna 2019

Este destul de ușor să observi care vor fi tendințele sezonului următor în materie de încălțări. Vedetele și fashionistele care postează des imagini cu ținute sofisticate pe Instagram dezvăluie de obicei care sunt modelele de pantofi pe care toată lumea le va dori în sezonul următor. 

Rețelele de socializare ne arată că deși mai este ceva timp până când va veni toamna, celebritățile poartă deja noile încălțări în tendințe pentru sezonul următor. De exemplu, faptul că sunt peste 30 de grade Celsius nu le împiedică să poarte cizme până la genunchi.
Bineînțeles, pentru un om de rând astfel de alegeri îndrăznețe nu sunt o opțiune, mai ales când trebuie să alergi toată ziua de la serviciu, cumpărături, acasă etc.

Dar dacă analizăm ținutele recente ale vedetelor putem observa care sunt pantofii în tendințe pentru toamna 2019. Un alt exemplu este cel al sandalelor albe, care au fost în trend întreaga vară și se pare că se mențin în tendințe la fel de puternic și în toamna care urmează. Staruri precum Victoria Beckham, Priyanka Chopra, Zoë Kravitz sau Regina Letizia a Spaniei ne oferă indicii cu privire la ceea ce se poartă.
Dar și fashionistele la urmează exemplul, astfel că poți găsi pe Instagram surse de inspirație din acest punct de vedere:

Iată care sunt principalele tendințe în materie de pantofi pentru toamna 2019:

1 din 5

Cizmele și botinele cu imprimeu piele de șarpe

Este momentul ideal să investești într-o pereche de cizme sau botine cu imprimeu piele de șarpe. Stilul animal print este reprezentativ pentru acest an și nu se demodează nici în toamna 2019. Botinele, cizmele până la genunchi sau chiar și balerinii piele de șarpe sunt o opțiune excelentă sezonul acesta. Creează un contrast interesant cu imprimeurile florale, dar arată la fel de bine cu ținute asemănătoare în tonuri de bej sau crem.
MAI MULT DESPRE: tendinte, pantofi, moda, tinute
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod