5 modele de sandale pe care le vei vedea la fiecare pas vara aceasta

Sandalele cu barete subțiri au devenit rapid o obsesie a fashionistelor și nu numai. Descoperă care sunt cele mai în trend perechi de sandale din vara 2019.
Festivalurile de modă care strâng împreună cei mai importanți influenceri din lumea modei ne dezvăluie de fiecare dată cele mai importante tendințe ale momentului. Iar când vine vorba de trendurile în materie de sandale, fashionistele ne oferă indicii importante. 

Există cinci trenduri în materie de sandale care se fac remarcate în mod deosebit. Unele dintre ele sunt deja celebrele sandale cu barete subțiri, inspirate de moda anilor '90. Brandul Bottega Veneta a constribuit mult la răspândirea acestei tendințe cu modelele sale de sandale albe din fâșii subțiri de piele sau papucii mules cu vârf pătrat. Se numără printre cele mai populare modele de încălțări pe Instagram în această vară.

Un stil inedit care s-a făcut remarcat este cel al papucilor de tip șlapi.
Aceste încălțări cu o reputație proastă au reimaginate de designeri talentați și au primit tocuri și piele, devenind mai chic decât ți-ai putea imagina. 

Sandale albe cu toc și barete subțiri



Fashionistele par să se fi îndrăgostit iremediabil de sandalele inspirate de anii '90. Sunt acele modele de sandale realizate din fâșii subțiri de piele, având de obicei vârful pătrat și toc. Sunt feminine și moderne, putând fi purtate cu jenași cu tiv scurtat, cu fuste și rochii de vară sau chiar cu rochii de seară.

Șlapi din piele



Cine s-ar fi gândit că șlapii ar putea fi considerați vreodată încălțări cool și sofisticate? Dar lumea modei este întotdeauna plină de surprize și ne învăță ca dictonul "niciodată să nu spui niciodată" este cât se poate de adevărat. Iar 2019 ne-a oferit multe surprize din acest punct de vedere.
În afara șlapilor care au devenit brusc foarte cool sau chic, anul acesta am putut observa cum pantofii sport "urâți", cu talpă masiva, exagerată, au devenit foarte trendy.

Papucii mules cu vârf pătrat




Unele dintre cele mai confortabile tipuri de încălțări pentru această vară, papucii cu vârf pătrat sunt preferații fashionistelor de pe Instagram. La rândul lor inspirați de moda anilor '90, acești papuci de tip mules se potrivesc excelent cu ținutele tale relaxate din timpul liber, fie că sunt cele de weekend sau de vacanță. Îi poți purta cu pantaloni, fuste, rochii și chiar costume formate din sacou și pantaloni.

Sandale cu talpă joasă și barete subțiri



Adevărul este că aceste sandale foarte confortabile nu se demodează niciodată. Detaliile complicate obținute din șnururile subțiri de piele sunt cele care fac difernța dintre modelele de anul acesta și cele din sezoanele trecute.
Sunt create în stilul sandalelor grecești sau romane, dar cu șnururi mult mai subțiri, acestea sunt foarte comode, ușor de purtat și asortat.

Sandalele masive, cu două barete groase



Fie că optezi pentru sandale de tip sport, cu arici, fie că le alegi pe cele din piele, în mod sigur nu vei regreta că ți-ai cumpărat o astfel de pereche de sandale. Este un model deosebit de confortabil, fiind perfect pentru vacanțele în care ai de gând să mergi mult pe jos. De asemena, sunt ideale pentru sesiunile lungi de shopping. Arată foarte bine în asociere cu pantaloni largi sau jeanși.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod