Top 3 bijuterii de argint perfecte pentru domni

Dacă se apropie o ocazie specială și vă doriți să impresionați un domn drag cu un cadou atipic, iată că ați nimerit unde trebuie.
În râdnurile ce urmează ne dorim să vă sărim în ajutor! Vă vom îndruma să alegeți cadoul perfect dintre cele mai populare bijuterii de argint pentru domni. Veți afla care sunt acestea și pentru ce modele puteți opta, astfel încât, la final, să luați cea mai bună decizie. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Cum domnii au un stil mai casual și sportiv decât al doamnelor, cu toții știm că poate fi dificil să alegeți bijuterii din argint pentru ei. Deși majoritatea bărbaților nu poartă atât de des accesorii, totuși există domni, atât adulți cât și tineri, care preferă să iasă în evidență prin acest aspect. Dacă domnul din viața dumneavoastră își dorește să-și eleveze ținutele de zi cu zi prin asortarea unor accesorii elegante la acestea, acum e momentul perfect să-i faceți un cadou. În continuare vă vom enumera care sunt top trei cele mai îndrăgite bijuterii pentru ei, astfel încât să puteți opta pentru varianta perfectă. Haideți să aflați ce i s-ar putea potrivi.

Prima dintre cele mai populare bijuterii de argint pentru domni este brățara.

Aveți la dispoziție două opțiuni: cea cu zale și cea cu împletituri. În funcție de stilul persoanei, alegeți accesoriul în consecință. Ce trebuie să rețineți este că brățara cu zale vine în două modele: cu zale groase sau subțiri. Dacă domnul căruia îi oferiți acest cadou preferă stilul de îmbrăcăminte elegant, classy și rafinat, atunci brățara cu zale groase va fi o opțiune potrivită. Însă dacă el preferă stilul casual, sporty și obișnuiește să aibă multe activități fizice, atunci brățara cu zale subțiri se va asorta mai frumos. Cât despre cele cu împletituri trebuie să amintim faptul că ele se remarcă prin prezența unei țesături fine și delicate, îmbinate cu argintul. Această bijuterie se va potrivi domnilor atleți sau pasionați de sporturile nautice.

A doua cea mai populară bijuterie pentru domni este lanțul.

Și aici, tot două opțiuni aveți: cel cu sau fără zale, ori cel cu sau fără pandantiv. Lanțul cu zale și pandantiv se va potrivi tot domnilor eleganți și classy. Un astfel de accesoriu va atrage atenția și îl va pune pe domnul cel drag în lumina reflectoarelor. Pe când, lanțul fără zale și fără pandantiv se va asorta mai bine bărbaților casual. Exact ca și în cazul anterior, această bijuterie este alegerea perfectă pentru domnii activi, cu un program încărcat.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la a treia bijuterie din acest articol. Dacă vă doriți să vă surprindeți partenerul, fratele sau tatăl pe deplin, îi puteți oferi și un inel.

Din nou, cum v-ați obișnuit, dispuneți de două opțiuni: inelul simplu tip verighetă, sau inelul tip ghiul cu pietre. Aici, alegerea depinde numai de dumneavoastră, de nivelul la care doriți să îl impresionați și de ce credeți că îi va plăcea mai mult. Ambele tipuri de bijuterii argint pot fi purtate atât de domnii eleganți cât și de cei sporty. Inelul tip verighetă se va remarca datorită simplității sale. Minimalismul și delicatețea cu care este lucrat îi va aduce strălucirea la suprafață, făcându-l un accesoriu de nelipsit. Inelul tip ghiul, pe de altă parte, va ieși în evidență datorită aspectului său mai robust. Acesta se remarcă în special pentru prezența pietrelor semiprețioase în lucrătură. Aceste pietre, ca să se potrivească domnilor, pot fi alese în următoarele culori: negru, roșu aprins, verde smarald sau albastru regal. Fiecare dintre acestea vor scoate trăsăturile domnului în evidență și vor adăuga un plus de personalitate în orice ținută.

Acum că ați aflat cum vă puteți impresiona partenerul, fratele sau tatăl cu un cadou atipic, tot ce vă rămâne de făcut este să vă dați frâu liber imaginației pentru a putea opta pentru bijuteria de argint perfectă. Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe idei, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod