LEVI’S® îți propune cea mai cool gamă de accesorii și încălțăminte pentru sezonul de festival

Cum știm că sezonul de festival este foarte aproape și trebuie să ne pregătim outfit-ul perfect? Ei bine, știm că a venit vara atunci când cele mai cool festivaluri din România își prezintă line-up-ul pentru 2019, iar noi ne bucurăm de vremea frumoasă și începem să ne accesorizăm cea mai cool ținută.
Levi’s® îți propune cele mai variate și inedite accesorii și o gamă extinsă de sneakerși, ideale pentru vara aceasta și sezonul de festival. Încălțările foarte stylish și accesoriile cu imprimeuri colorate, se asortează foarte bine cu jeanșii și tricourile top crop, care sunt un must-have al acestui sezon. Colecția de vară ‘19, vine cu o gamă variată ce cuprinde: sneakerși colorați, eșarfe, borsete, rucsace și multe alte item-uri Unbasic ce vin să întregească orice outfit, indiferent de stil. Poți alege să te evidențiezi cu ajutorul logo-ului preferat purtând un item cu Red Tab supradimensionat sau celebrul Batwing. Toate acestea ilustrează cea mai cool colecție Unbasic, aflată la intersecția între moda de stradă, nostalgia anilor ’90, modernismul și clasicul Levi’s®.

Iar dacă vorbim despre outfit-uri de festival, dacă alegi un super cool body pe care îl mixezi cu o pereche de pantaloni scurți sau o fustă Levi’s®, cu siguranță nu ai cum să dai greș!

Încălțămintea Levi’s®


Fie că preferi o pereche de sneakerși îndrazneați sau un model clasic, sau poate chiar o variantă de mijloc, modelele de încălțăminte Levi’s® acoperă toate cerințele pentru sezonul de vară 2019. Modelul Mullet Sneakers – un nou entry al colecției, îmbină foarte bine stilul simplu, dar îndrazneț, prin partea superioară albă din piele și spatele colorat, alături de logo-ul gigant Levi’s®.
Acest model subliniază foarte bine deviza: “business în față, petrecere în spate”, punând în evidență dublul rol pe care îl poate juca un astfel de item. Dacă îți dorești o pereche de sneakerși minimaliști și confortabili din piele, perfecți pentru un festival pe plajă, poți alege modelul Vernon.
Dacă optezi pentru un model mai old school, Malibu este ceea ce ți se potrivește. Este din pânză, foarte ușor și vine într-o varietate de nuanțe prespălate, fiind astfel un item ideal pentru sezonul de vară. Pentru bărbați, gama Edwards este similară și accentuează stilul vintage, din pânză, fiind lucrați manual și disponibili atât în varianta înaltă, cât și la baza gleznei.

Și cum ar putea să arate o ținută de festival fără un rucasc sau o borsetă  foarte cool în care să îți poți pune tot ce ai nevoie la tine pentru ziua întreagă? Levi’s® îți aduce cea mai variată gamă ce include rucascul L Pack Backpak și L Pack Mini, într-o serie de nuanțe îndraznețe sau chiar borsetele Banana Sling și Cross Body, dacă preferi o variantă de geantă de dimensiuni mai mici.

Vedetele colecției sunt modelele transparente - geantă rucasc, borsetă, ideale pentru a întregi un outfit de festival și nu numai.

Festivalurile sunt despre accesorii. Cu cât mai multe, cu cât mai variate, cu atât vei ieși mai mult în evidență. Iar sezonul acesta când vorbim de accesorii, ne referim la imprimeuri grafice și logo-uri îndraznețe. De la curele colorate cu logo Levi’s®, la șepci modelul baseball cu logo sau cu diferite grafice reinterpretate, eșarfe cu printuri variate și bandane, poți găsi orice accesoriu care să ți se potrivească. Alături de sneakerșii de festival, poți purta șosete foarte cool cu logo sau diverse printuri și culori, perfecte pentru sezonul de vară.

Sezonul festivalurilor a venit, iar tu ai pregătită cea mai cool ținută pentru vara aceasta!

Pentru mai multe informații despre produsele Levi's®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi's® din Băneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Sun Plaza și Fashion House Outlet Center.



Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod