5 piese vestimentare de bază care o ajută pe Meghan Markle să aibă ținute perfecte

Lumea modei a făcut o adevărată obsesie pentru ținutele purtate de Meghan Markle. Și nu este de mirare, având în vedere faptul că Ducesa de Sussex are un stil vestimentar impecabil. 

Fie că participă la evenimentele familiei regale, fie că se află într-un turneu oficial alături de Prințul Harry, Meghan reușește de fiecare dată să atragă atenție prin ținute chic, sofisticate și elegante.

Ducesa de Sussex a devenit rapid un fashion icon și un exemplu de stil pentru majoritatea femeilor.
În afara rochiilor de gală create special pentru ea, Meghan poartă adesea piese vestimentare de bază, care îi permit să arate sofisticat, fără să pară că s-a străduit prea mult. Iar partea bună este faptul că oricine îi poate urma exemplul, outfit-urile sale fiind ușor de reprodus și purtat indiferent de ocazie.

Meghan apelează adesea la unele piese vestimentare de bază, pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Iată care sunt acestea:

1 din 6

Trenciul clasic

Când vine vorba de hainele pentru vreme rece, Ducesa de Sussex are o armă secretă în garderoba sa. Meghan poartă de obicei trenciul cu croială clasică, ce poate completa cu succes orice ținută din zilele răcoroase de toamnă sau iarnă. Este o piesă versatilă ideală pentru sezoanele de tranziție. La fel ca Meghan, poți să alegi un trenci în culori neutre precum crem, bej, camel, gri sau negru. Îl poți asorta mai ușor, indiferent de celelalte culori pe care le-ai inclus în garderoba ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod