8 lucruri pe care franțuzoaicele nu le poartă niciodată

8 lucruri pe care franțuzoaicele nu le poartă niciodată

Femeile din Franța sunt asociate cu eleganța, rafinamentul și stilul chic impecabil. Simplitatea pare să fie secretul lor.
Pun accent asupra atitudinii relaxate, a ținutelor lejere și machiajului natural. Iată 10 lucruri pe care franțuzoaicele nu le poartă niciodată:

Dresul de culoarea pielii



Dacă în Anglia femeile din familia regală sunt obligate de regulile de protocol să poarte întotdeauna dres de culoarea pielii, franțuzoaicele nici nu vor să audă de el. Picioarele ar trebui să fie goale, în pantaloni sau în dres de culoare neagră sau alte culori închise. Să porți dres de culoarea pielii este considerat de prost gust în rândul femeilor din Franța.

Sutienele push-up



Bustul voluminos nu a fost niciodată un trend major în Franța. Femeile cu sânii mici nu se simt dezavantajate sau mai puțin frumoase și din această cauză este considerat complet nepotrivit să porți sutiene push-up.
Franțuzoaicele știu că sex-appealul nu depinde de mărimea sânilor. De aceea, nu încearcă să se păcălească pe ele și pe ceilalți purtând sutiene cu burete sau push-up. Lenjeria din dantelă sexy și feminină este preferata lor.

Prea multe accesorii



Există o lege nescrisă în rândul franțuzoaicelor: cu cât ai mai multe accesorii, cu atât hainele tale trebuie să fie mai simple. Să porți fustă și pantofi colorați, câteva brățări, un colier și cercei este un lucru îngrozitor pentru cele mai multe franțuzoaice. O regulă simplă este să optezi pentru un singur lucru: fie e vorba de haine colorate, de accesorii care atrag privirea sau o poșetă sau curea în nuanțe intense. Niciodată toate trei!

Logouri masive



Bloggerii francezi scriu adesea că adevărata încredere în sine este transmisă de modul în care te comporți, nu de logourile pe care le ai pe haine. De aceea, în Franța este considerat de prost gust să porți haine și accesorii cu logouri masive.
Este și mai rău atunci când ai însemnurile vizibile ale unor branduri celebre pe mai multe elemente care îți compun ținuta.

O imagine perfectă, atent construită



Să porți un machiaj elaborat și o coafură "ca de nuntă" este ceva ce franțuzoaicele detestă. Acestea consideră că nu ar trebui să pleci de acasă arătând de parcă te-ai îndrepta către o ședință foto pentru o revisă glamour. Franțuzoaicele preferă să aibă un look natural, sexy, dar fără să pară elaborat. Părul ușor răvășit, un strop de culoare pe buze și o ținută simplă, dar feminină sunt suficiente pentru a obține acel aer relaxat, parizian.

Musculatura foarte bine definită



Acea frumusețe sofisticată în stilul Brigitte Bardot este încă puternic reprezentată în Franța. Acesta este motivul pentru care franțuzoaicele vor să se mențină în formă, să aibă o talie subțire și picioare zvelte, dar fără să-și accentueze musculatura doar pentru că așa este în trend.
Este important pentru ele să rămână feminine și delicate.

Pantofi cu toc foarte înalt sau platforme



Franțuzoaicele respectă o regulă de bază: poartă numai pantofi în care se simt confortabil și cu care pot merge cu lejeritate. Platformele în stil Lady Gaga și pantofii cu tocuri imense nu sunt deloc pe placul lor. Acestea apreciază feminitatea clasică și evită trendurile exagerate sau elementele care atrag prea mult atenția.

Haine largi, care nu evidențiază talia



Hainele voluminoase sunt acceptabile numai în situația în care sunt necesare, de exemplu pe timpul iernii, în drumeții sau excursii. Dar în toate celelalte cazuri, franzuzoaicele încearcă să-și pună talia în evidență. Este important pentru ele să se simtă feminine și elegante și este dificil să te simți alfel când porți hanorace supradimensionate.
 
Sursă: brightside.me 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod