Ce culoare ar trebui să aibă sutienul când porți un tricou alb?

În mod sigur răspunsul tău a fost alb. Și eu am crezut mereu că sutienul alb este alegerea logică și simplă pentru un tricou alb. Dar se pare că specialiștii sunt de altă părere...
Dacă vrei să-ți "camuflezi" sutienul cât mai bine sunt un top ușor transparent, așa cum este de obicei tricoul alb, atunci ar trebui să optezi pentru un sutien de culoarea pielii tale. 

În timp ce un sutien alb se va potrivi cu tricoul tău perfect alb, diferența dintre culoarea pielii tale și albul imaculat al sutienului va scoate și mai mult în evidență această piesă de lenjerie intimă.

Dar uneori este necesar să experimentezi. Michelle Lam, fondatorul brandului True&Co., a conceput de-a lungul timpului piese de lenjerie intimă cât mai confortabile, prin urmare are câteva sfaturi prețioase de împărtășit.

"Secretul este să-ți amintești că este foarte important modul în care se vede sutienul tău sub tricou.
Nu trebuie să fie neapărat o potrivire exactă cu nuanța pielii tale, precum fondul de ten
", spune Lam. 

Specialista sugerează să încerci diferite nuanțe de nude pentru a găsi culoarea care ți se potrivește cel mai bine. De aceea ar fi indicat să iei cu tine un tricou alb când pleci la probat de sutiene.

Iar dacă vrei ca sutienul tău să fie complet invizibil sub tricoul alb, atunci ar trebui să acorzi atenție texturii materialului din care este realizat sutienul. "Microfibrele, mătasea și tulle-ul sunt cele mai subțiri opțiuni, ceea ce înseamnă că vor fi mai puțin vizibile", spune Sarah Shotton, director de creație al brandului de lenjerie intimă Agent Provocateur. 

Chiar dacă ai ales cel mai delicat (și scump) material posibil, sutienul nu te va avantaja dacă nu alegi exact mărimea ta.
Prin urmare, nu te teme să ceri sfatul unui consilier în vânzări din magazinele de lenjerie intimă. Te va ajuta să-ți măsori corect bustul, circumferința toracelui și lungimea bretelelor și să afli astfel care este mărimea perfectă pentru tine.

"Nimic nu este mai rău decât un sutien nude care nu îți vine bine. Nu e deloc sexy!", spune Shotton.

Descoperă aici cum să-ți măsori corect bustul și care este metoda de calcul pentru a afla măsura exactă pe care o porți la sutien.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod