Ce imprimeuri se poartă în 2020. Cele mai importante 5 modele

Este timpul să lăsăm la o parte stilul animal print și să ne îndreptăm atenția către imprimeuri retro precum tie-dye sau buline polka. Află ce imprimeuri se poartă în 2020
Așa cum spunea personajul Miranda Priestly din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, nu există imprimeuri noi. Și bineînțeles că avea dreptate. Printurile care revin an de an în tendințe sunt variantele reinventate ale celor care au mai fost în trend cu ani în urmă. De exemplu, în 2020 se poartă bulinele polka, stilul tie-dye și printurile inspirate de anii '70. Toate ne sunt familiare, dar asta nu înseamnă că sunt mai puțin fermecătoare. După câțiva ani în care minimalismul a dominat, este o bucurie să vedem imprimeuri care adaugă un plus de culoare și prospețime ținutelor noastre. 

Imprimeul junglă



Imprimeurile botanice revin cu regularitate în tendințe de câțiva ani, iar acest lucru este valabil și pentru 2020.
Acest stil a putut fi observat în cadrul colecțiilor prezentate de Net-a-Porter și Versace. Imprimeul junglă este ideal pentru ținutele de vară și arată excelent sub forma rochiilor vaporoase maxi pe care să le porți în vacanță și pe plajă, dar nu numai.

Bulinele polka



Christian Dior a inclus bulinele polka în colecțiile sale sub forma rochiilor sexy cu croială de tip clepsidră. Acest model simplu adaugă un plus de originalitate oricărei ținute. Dacă anul trecut o rochie Zara cu buline a făcut senzație, anul acesta ne concentrăm asupra unor noi modalități de a purta bulinele polka.
De exemplu, sunt in tendințe bulinele polka albe pe un fond într-o nuanță intensă sau rochii cu umeri supradimensionați, în clasicul imprimeu cu buline polka albe pe fond negru.

Imprimeul tie-dye



Dacă în trecut stilul tie-dye era rezervat pentru hanorace și tricouri, în 2020 îl vom vedea într-o nouă variantă. Proenza Schouler l-a folosit în cadrul topurilor sale, iar Dior a ales să folosească imprimeul tie-dye pentru pantaloni, fuste și jachete. Iar dacă preferi stilul clasic și vrei să porți tricouri cu acest model, atunci trebuie să știi să tricourile inspirate de anii '80 vor fi în trend anul acesta.

Imprimeuri florale vintage



Colecțiile propuse de Marc Jacobs pentru acest an au inclus numeroase printuri, culori și croieli inspirate de anii '70.
Un imprimeu care s-a făcut remarcat a fost cel floral în stil vintage, cu modele florale îndrăznețe, în culori intense. Vei vedea acest look tot mai des în vara 2020. Arată excelent sub forma topurilor și rochiilor vaporoase.

Imprimeuri florale delicate



La polul opus se află imprimeul floral delicat, cu flori de mici dimensiuni. Stella McCartney l-a folosit pentru a crea rochii vaporoase maxi sau piese în stil kaftan. Este o opțiune perfectă atât pentru rochiile tale de primăvară și vară, dar și pentru topurile pe care să le incluzi în ținutele office.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod