Ce ochelari de soare se poartă în vara 2019. 5 modele în trend

Ochelarii de soare minusculi care au fost în tendințe anul trecut sunt înlocuiți în acest sezon de modele mult mai interesante și mai practice.
Unele dintre modelele care se poartă anul acesta îți vor fi în mod sigur cunoscute, precum ochelarii de soare cat-eye, dar sunt reinventate și disponibile în variante interesante de culori și imprimeuri. 

Descoperă cinci modele de ochelari de soare care se poartă în vara 2019:

Ochelarii de soare cat-eye retro



Forma cat-eye nu se va demoda niciodată pentru că este una care avantajează pe oricine, indiferent de trăsăturile chipului. Anul acesta poți alege ochelari ochi de pisică cu rame în culori deosebite precum lavanda sau roșu cherry. Noul model cat eye nu este unul subtire, ci are o formă rotunjită, doar colțurile exterioare fiind alungite, cu aspect triunghiular.
Acest lucru înseamnă că sunt confortabili și protejează bine ochii de razele nocive UVA și UVB care pot afecta sănătatea ochilor. În ceea ce privește ochelarii de soare, nu contează doar look-ul, ci și latura pragmatică.


Ochelarii de soare rotunzi și transparenți



Fie că ți-au plăcut întotdeauna ochelarii de soare supradimensionați, de tip "ochi de insectă" sau preferi lentile mai mici, acest model cu lentile rotunde de inspirație boho este disponibil în toate dimensiunile. Lentilele perfect rotunde au un aspect retro, fiind inspirate din silul anilor '60 și '70, dar culorile proaspete și lentilele transparente le conferă un look modern. Lentilele transparente au filtru UVA și UVB, dar nu oferă la fel de mult confort, mai ales dacă ești sensibilă la lumină.
Vei avea tendința de a-ți micșora ochii în lumină puternică, fapt ce duce în timp la apariția ochilor. Prin urmare, astfel de ochelari cu lentile transparente nu ar trebui să fie alegerea de bază pentru tine în materie de protecție solară pentru ochi.

Ochelari de soare cu lanț



Indiferent ce ochelari de soare alegi, vei face o investiție bună vara aceasta dacă alegi un lanț pentru susținerea ochelarilor tăi. Reprezintă o modalitate excelentă de accesoriza atunci când nu îți place să porți alte accesorii precum coliere sau cercei. Optează pentru lanțuri metalice cu modele interesante și alege nuanța care este în ton cu bijuteriile pe care le porți de obicei.
De exemplu, dacă porți numai argint, optează pentru un lanț argintiu. Pentru un look statement, alege un lanț mai gros, care va fi în centrul atenției. De asemenea, poți alege șiraguri din perle sau mărgele, dar și șnururi interesante din plastic.

Ochelari de soare cu lentile octogonale



Ochelarii cu rame octogonale încep să devină tot mai populari pentru că au un aspect original și interesant. Te ajută să obții un look excentric, care în mod sigur nu va trece neobservat. Este o formă care oferă suficientă acoperire și îți protejează astfel ochii în mod corespunzător. Îi poți găsi în diferite stiluri și nuanțe, de la rame transparente, mate, subțiri, groase, neutre sau în culori intense.

Ochelari de soare de inspirație sport



Deși acești ochelari de soare ies mult în evidență comparativ cu restul modelelor, având adesea și culori intense, sunt variante rafinate ale ochelarilor de protecție pentru diferite activități sportive. Poartă-i cu o ținută neutră, relaxată sau chiar cu o ținută de birou pentru a crea un contrast interesant și a atrage toate privirile.
Forma compactă îi transformă în ochelarii perfecți pentru sporturile în aer liber.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod