Ce ținute să porți în zilele ploioase. 7 idei

Sezonul rece aduce multe zile ploiase și mohorâte, astfel că ești nevoită să-ți adaptezi tot timpul ținutele la condițiile meteo. Descoperă câteva idei de ținute care te protejează de ploaie, fără să-ți afecteze stilul.

Ploaia este inevitabilă în zilele de toamnă, de aceea trebuie să știi care sunt cele mai bune variante de ținute pe care să le porți în zilele nu tocmai plăcute, când te poți uda în drum spre birou și apoi în drum spre casă. Bineînțeles, umbrela este de nelipsit din lista de accesorii pentru toamnă.
Dar este esențial să alegi hainele care te protejează de frig și care în același timp te ajută să arăți impecabil. 

De la haina potrivită, fie că este o jachetă din piele sau un trenci, și până la pantalonii puțin scurtați, care nu se udă la tiv, și botinele până la glezne care îi completează perfect, trebuie să faci cele mai bune alegeri pentru zilele ploioase. Iată câteva idei de ținute pentru ploaie pe care să le încerci:
1 din 8

Pelerină transparentă de ploaie

Hainele din PVC sunt tot mai populare, iar o pelerină de ploaie transparentă este o alegere cool pentru garderoba ta. Este o variantă modernă și interesantă care înlocuiește perfect umbrela în zilele ploioase. Poart-o peste orice ținută și vei avea un look cât se poate de interesant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod