Cele mai importante 4 piese vestimentare în tendințe pentru această iarnă

În fiecare sezon apar zeci de noi tendințe. Cu toate acestea, trebuie să extragi esențialul și să alegi acele câteva piese de bază în care merită să investești.
Chiar dacă ne place să încercăm trenduri surprinzătoare din când în când, revenim întotdeauna la aceleași piese de bază pe care le purtăm iar și iar. De aceea, atunci când vine vorba de noile tendințe ale unui sezon, este de preferat să selectezi acele haine și accesorii pe care știi că le vei putea purta muți ani la rând, fără să pară demodate. Nu este nici practic pentru bugetul tău, nici prietenos cu mediul să investești în lucruri la care să renunți peste câteva luni.
Pentru iarna 2019-2020 s-au făcut remarcate numeroase stiluri interesante, cele mai multe dintre ele inspirate din moda anilor '70, '80 și '90. Nostalgia pare să pună din când în când stăpânire pe creatorii de modă, astfel că revin în trend diferite piese emblematice din deceniile trecute.
De exemplu, ținutele purtate de-a lungul timpului de Prințesa Diana au devenit sezonul acesta o sursă importantă de inspirație pentru numeroase fashioniste. Vesta tricotată, care a fost exclusă mult timp din lumea modei pentru femei, are parte de o revenire spectaculoasă iarna aceasta. La fel și modelele vechi sau tradiționale de pulovere tricotate.
Iată patru piese vestimentare în care să investești iarna aceasta, care pot fi purtate prin rotație și incluse în numeroase ținute:

Vesta tricotată

Vesta tricotată a avut mult timp eticheta de piesă vestimentară „uncool”, fiind asociată cu ținutele purtate de bunici și de bibliotecari plictisiți. Dar 2019 tocmai prin acest lucru se remarcă: a reușit să transforme hainele și accesoriile considerate în trecut „urâte” în trenduri pe care le adoptă cei mai mulți iubitori de modă.
Alte exemple sunt pantofii sport masivi, cu talpă groasă, sandalele sport purtate cu șosete, blugii „mom jeans”, tricotajele cu modele vechi și lista poate continua. Poți purta vesta tricotată astfel încât să aduci la viață acest aer retro, dar o poți include și ceva mai subtil în ținutele tale. Alege un model simplu, într-o culoare neutră și asociaz-o cu cămăși sau bluze cu mânecă lungă.

Cizmele până la genunchi


Dacă vrei să investești într-un trend al acestui sezon care poate fi purtat ani la rând, atunci cizmele până la genunchi sunt cea mai bună alegere. Modelele care se poartă anul acesta sunt, de asemenea, de inspirație retro. Fie că sunt cu toc sau cu talpă joasă, acestea pot fi incluse în numeroase ținute, de la cele de zi, cele pentru birou sau pentru seară.
O modalitate de a purta cizmele până la genunchi este aceea de a le asocia cu rochii midi cu mâneci lungi și imprimeuri sau cu fuste. Dar o altă opțiune, inspirată de ținutele purtate de Prințesa Diana, este de a asocia cizmele până la genunchi cu blugi clasici prespălați și un sacou.

Rochiile cu mâneci lungi și imprimeuri florale

Fie că optezi pentru o rochie mini sau una midi, o astfel de piesă este de nelipsit din garderoba ta pentru iarna 2019/2020. Le poți asocia cu cizmele până la genunchi, botinele până la gleznă, pantofi cu toc sau chiar cu pantofii sport cu talpă groasă. De asemenea, se potrivesc cu vestele tricotate sau cu puloverele groase tricotate. Imprimeurile care sunt în tendințe iarna aceasta sunt cele florale în nuanțe închise, cu flori de mici dimensiuni, dar și cele în stil animal print reinventat.

Puloverele cu mâneci bufante


Rochiile și topurile cu mâneci bufante au fost un trend important al anului 2019.
Sunt inspirate din moda anilor '80 și par să rămână în tendințe și în această iarnă, sub forma puloverelor cu mâneci bufante. Mult mai trendy și mai interesante decât puloverele obișnuite, pot deveni cu ușurință piese statement în ținutele tale de iarnă. Le poți purta cu jeanșii tăi clasici, dar și cu fuste sau deasupra rochiilor midi cu imprimeu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod