Cele mai urâte trenduri de modă și frumusețe care au apărut de-a lungul timpului. Să sperăm că nu revin!

Unii oameni sunt dependenți de trenduri și le urmează cu strictețe, de la un sezon la altul. Însă poate că nu este cea mai bună idee, având în vedere că unele tendințe în materie de modă sau frumusețe sunt de-a dreptul hilare.
De-a lungul timpului, au existat numeroase astfel de trenduri care s-au impus, deși poate că nu ar fi fost cazul. Fiecare generație a avut partea sa de „nebunie”, rezultatul fiind tot felul de look-uri care astăzi ne îngrozesc.

De exemplu, știai că în anii '70 era la modă ca bărbații să poarte tricouri scurte, cu „buricul la vedere”? Sau că în anii '60 femeile purtau coafuri imense, în stil stup de albine? Nici anii 2000 nu au fost lipsiți de astfel de idei bizare care au prins surprinzător de bine.
Un exemplu sunt blugii cu talie foarte scurtă, care lăsau lenjeria intimă la vedere. Acest look era numit „coadă de balenă” pentru că partea superioară a slipilor tanga era vizibilă și arăta precum coada unei balene. 

Pe la mijlocul anilor 2000 a apărut moda pantalonilor cu turul lăsat cât mai jos, un trend care a făcut victime în rândul adolescenților. Cu cât turul pantalonilor era cât mai lăsat, cu atât persoana în cauză era mai cool. Și de această dată lenjeria intimă la vedere era un atu.

Imaginile din trecut ne fac să zâmbim și să ne amintim cu groază că poate am fost adepții unora dintre aceste tendințe.
Chiar dacă și în viitor vom mai vedea derapaje în materie de modă și frumusețe, cele din trecut ni se par de obicei mult mai amuzante. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod