Costumul de baie de care vedetele s-au îndrăgostit vara aceasta. A devenit un trend major

Și vedetele fac câte o pasiune pentru anumite piese vestimentare de care nu se mai pot despărți. În vara 2019 se pare că un costum de baie este cel care le-a cucerit pe staruri.
Este vorba despre un costum de baie într-o nuanță intensă de galben, creat de un brand australian mai puțin cunoscut, numit Fella. Rosie Huntington Whiteley a purtat prima dată costumul la începutul acestui an, iar de atunci a devenit tot mai popular și poate fi observat din ce în ce mai des pe rețelele de socializare. 

Kendall Jenner a purtat o versiune a acestui costum de baie din două piese în timpul vacanței sale petrecute săptămâna trecută în Mykonos, Grecia.

Poate ceea ce face acest costum foarte popular este faptul că există în multiple variante de stiluri pentru fiecare culoare, ceea ce înseamnă că este ușor să găsești forma care ți se potrivește cel mai bine.
Există un top cu un singur umăr, un sutien de tip bustieră, un top în stil sport și bikini cu diferite variante de acoperire. 

Costumele Fella sunt disponibile în numeroase variante de culoare, dar se pare că doar această nuanță intensă de galben a cucerit celebritățile și oamenii de rând, de asemenea. Imaginile de pe Instagram demonstrează că varianta de galben floarea-soarelui a devenit preferata tuturor. Restul nuanțelor disponibile variază de la oranj, verde închis sau albastru pal.

Galbenul este un trend important în moda acestui an și este alegerea ideală pentru un costum de baie.
Nu doar că reprezintă perfect căldura și seninătatea verii, dar galbenul arată foarte bine indiferent dacă ești bronzată sau nu. Optează pentru tonurile de galben miere care adaugă un plus de căldură nuanței pielii tale.

Materialul texturat este, de asemenea, una dintre cele mai importante tendințe în materie de costume de baie din acest sezon. Pliurile minuscule fac acest material foarte elastic și confortabil, fiind în același timp perfecte pentru a-ți definia silueta. Fie că alegi costumele din două piese sau pe cele dintr-o singură piesă, materialul creponat te va avantaja în mod sigur.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod